4 haneli ilk kazancımı bu ay alacağım inşAllah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayırlısı bakalım, merak ediyorum arkadaşlar xx.xxx rakamlar kazanan varmıdır bu işten forumda
Hayırlısı bakalım, merak ediyorum arkadaşlar xx.xxx rakamlar kazanan varmıdır bu işten forumda
duydugum kadarıyla xxx.xxx alanlar varmış hocam![]()
Kaç para kesinleşecek acaba merak ediyorum.
edit....
Şaka bi yana bu konuyu görünce heyecan sarmıyor değil. Nasıl kazanırım diye sormaktan kendimizi alsak da çalışmaya başlasak, 4-5 haneli rakamlar çok da uzakta değil. Herkese şimdiden hayırlı olsun. Umarım herkes hayırlısıyla parasını alır.
Not: Yine resime aldanıp pm atanı tokatlarım bak.Yasak olan bir şeyi paylaşmadığım gibi bunun havasını atmayı da doğru bulmuyorum. Kime neyi kanıtlamaya çalışıcaz.
Kaç para kesinleşecek acaba merak ediyorum.
Şaka bi yana bu konuyu görünce heyecan sarmıyor değil. Nasıl kazanırım diye sormaktan kendimizi alsak da çalışmaya başlasak, 4-5 haneli rakamlar çok da uzakta değil. Herkese şimdiden hayırlı olsun. Umarım herkes hayırlısıyla parasını alır.
Not: Yine resime aldanıp pm atanı tokatlarım bak.Yasak olan bir şeyi paylaşmadığım gibi bunun havasını atmayı da doğru bulmuyorum. Kime neyi kanıtlamaya çalışıcaz.
Bu ne Abi Ya![]()
![]()
Ağzım Açık Kaldı Walla.
Öğeyi Denetle Yaptın Galiba![]()
Herhangi bir şekilde gelir ss paylaşmak yasaktır.
Valla ünlem aynen devam ediyor eski videolardan kazaniyorum sagolsun aboneler fena yorum yapiyorlar onları cevaplamaktan gına geldi ama yorumların meyvesini alıyorum şimdi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.