2014 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahtan görsel paylaşma demişler heerkez 4 hane 5 hane yazmis coguda 1 hafta önce ne tur.video yuklemeliyim diyenler.

Gecen ay kesinti beklentimin üstünde %25 civarindaydi umarim bu ay düşük olur

Edit: Bu konuyu görünce heyecan sarmıyor değil. Nasıl kazanırım diye sormaktan kendimizi alsak da çalışmaya başlasak, 4-5 haneli rakamlar çok da uzakta değil. Herkese şimdiden hayırlı olsun. Umarım herkes hayırlısıyla parasını alır.

Not: Görsel kazanç tablosuydu ama eğlence amaçlıydı ve silindi. :)

bu ayki kesintiyi inanılmaz dehşet merak ediyorum

Ben daha şubat parasını alacam. Pinim gelseydi biran önce. Martta güzel geçti diyebilirim :)

Kaç para kesinleşecek acaba merak ediyorum. :D

edit....

Şaka bi yana bu konuyu görünce heyecan sarmıyor değil. Nasıl kazanırım diye sormaktan kendimizi alsak da çalışmaya başlasak, 4-5 haneli rakamlar çok da uzakta değil. Herkese şimdiden hayırlı olsun. Umarım herkes hayırlısıyla parasını alır.

Not: Yine resime aldanıp pm atanı tokatlarım bak. :D Yasak olan bir şeyi paylaşmadığım gibi bunun havasını atmayı da doğru bulmuyorum. Kime neyi kanıtlamaya çalışıcaz.

Bu ne Abi Ya :eek: :eek: :eek: Ağzım Açık Kaldı Walla.

Öğeyi Denetle Yaptın Galiba :)

maşşallah herkez rekor kazancını alıyor biz daha 200 e gelemedik kaldık mı mayısa :D
o konuda bende rekor kazanç yapıcam inşallah :D

Kaç para kesinleşecek acaba merak ediyorum. :D

Şaka bi yana bu konuyu görünce heyecan sarmıyor değil. Nasıl kazanırım diye sormaktan kendimizi alsak da çalışmaya başlasak, 4-5 haneli rakamlar çok da uzakta değil. Herkese şimdiden hayırlı olsun. Umarım herkes hayırlısıyla parasını alır.

Not: Yine resime aldanıp pm atanı tokatlarım bak. :D Yasak olan bir şeyi paylaşmadığım gibi bunun havasını atmayı da doğru bulmuyorum. Kime neyi kanıtlamaya çalışıcaz.

Herhangi bir şekilde gelir ss paylaşmak yasaktır.

hahaha :D google 1 nisan şakası yapmış birine ;)

en son şu koyuya yazdım banlanmıştım sanırım şuan serbest

Ben şu saatten sonra bu forumdaki bu konuya yazan arkadaşlardan şüphe duyarım. :D

Hani nerede bu ünlemle boğuşup ta kazanamayanlar :D

Bir tek bana mı geldi ünlem (:

Demek ki aramızda ünlemi geçmeyi başaranlar var ;) (:

Ya da ünlem öncesi vidyolardan mı kazanıyorsunuz ? Hayırdır ne ayaksınız siz :D :D

Valla ünlem aynen devam ediyor eski videolardan kazaniyorum sagolsun aboneler fena yorum yapiyorlar onları cevaplamaktan gına geldi ama yorumların meyvesini alıyorum şimdi;)

Valla ünlem aynen devam ediyor eski videolardan kazaniyorum sagolsun aboneler fena yorum yapiyorlar onları cevaplamaktan gına geldi ama yorumların meyvesini alıyorum şimdi;)

Anlıyorum da işte nereye kadar devam edecek onu soruyorum ?

Yani burada yazan herkes eski vidyoları ile mi kazanıyor ?

Mesela ben artık iyice battım, 2 günlük kazancım 13 tl :)

Bitiyor yani kuyuda su kalmayacak, son damlalar artık. :confused:

Bizde 3 haneli bi rakam =300 kesinleşsin diye bekliyoz :)

mart ayı kesinleşmemiş tutar 80 tl gerisini siz düşünün :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri