2014 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler birsey sorcam cevabı bilen arkadaşlar mesajdan alıntı yaparak yanıtlarsa sevinirim sorum su ayın kacında keşinleşmiş kazanclar bölümü güncellenecek ?

hocalar, pin i 3-4 gun once girdim, kesinlesen kazanci 24 unde mi alcaz yoksa erken yatiriliyomuydu o tarz bisi okudugumu hatirliyorum.

hocalar, pin i 3-4 gun once girdim, kesinlesen kazanci 24 unde mi alcaz yoksa erken yatiriliyomuydu o tarz bisi okudugumu hatirliyorum.

Mart ayi haricinde 200 tlnin ustunde kesinlesmis kazancin varsa 2 3 güne hesabina yatirirlar.

işleme girmiş şuanda yeni gördüm sağolun cevaplar için :)

en sevdiğimiz konu gelmiş geçen ayın ödemesiyle beraber bu ay ikisini alacağım galiba ilk ödemem olacak pinim bugün geldi

pardon hocam. hayırlı olsun. güle güle harca :)

Hocam peki biz mart 1 ile 30 arasındaki ödemelerimiz mi kesinleşiyor.. Nisan ayında 12 sine kadar kazandığımız ödemeler bi sonraki aya mı sarkıyor yoksa o meblağda kesinleşmenin içerisine giriyormu?

Kanalim bu gun topluluk kurallarindan gitti ben mart ayinin kazancini alirmiyim 3-4 ay once yine bu gunlerde kapanmisti ama onceki ayin kazancini verdi kapandigi ay icerisindeki kazanci vermedi suan hala aynimi yoksa durum degistimi

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

Nisanda Rekor Kazancımı Kazasız Belasız Alma Dileğiyle İlk Defa Adsenseden 4 haneli alıcam ayrıca creativedende 4 haneli bekliyorum bakalım :)

Hayırlısı olsun.

Kim Demiş İnternetten Paramı Kazanılır Diye :D Burdan Sayın Amcama Sesleniyorum. 2 Yıl Önce 400 Tl Kazandım Diye Başın Büyük Derde Girdi Dediler :D Şimdi 10 katına ne dicekler bakalım ee tabiki kazandıgımı söylemicem rakip istemez :D (Hele Bide Amca :D)

Aman Dereyi Görmeden Paçaları Sıvamayalım İnş. Kazasız Belasız Alırız Şu Parayı :cool:

4 haneli dediğin 4 bin 500 bin dolar falan mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri