Adam zaten üzüntülü üstüne gitmeyin![]()
Geçen aydan 170 tl kesinleşen var. Bu ayda toplam 30 tl kazanç var. Ödeme almam için kesinti olmaması lazım![]()
Sıkıntı büyük
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adam zaten üzüntülü üstüne gitmeyin![]()
Geçen aydan 170 tl kesinleşen var. Bu ayda toplam 30 tl kazanç var. Ödeme almam için kesinti olmaması lazım![]()
beyler birsey sorcam cevabı bilen arkadaşlar mesajdan alıntı yaparak yanıtlarsa sevinirim sorum su ayın kacında keşinleşmiş kazanclar bölümü güncellenecek ?
adsense bakamadım hala kesinleşmedimi ?
hocalar, pin i 3-4 gun once girdim, kesinlesen kazanci 24 unde mi alcaz yoksa erken yatiriliyomuydu o tarz bisi okudugumu hatirliyorum.
hocalar, pin i 3-4 gun once girdim, kesinlesen kazanci 24 unde mi alcaz yoksa erken yatiriliyomuydu o tarz bisi okudugumu hatirliyorum.
hocam bu konu böyle şakaları pek kaldırmaz.işleme girmiş şuanda yeni gördüm sağolun cevaplar için![]()
hocam bu konu böyle şakaları pek kaldırmaz.
evet 3 aydir pin bekliyodum zatenArkadas onceki ayların kazancını alacak hocam.
evet 3 aydir pin bekliyodum zatenonceki birikmis kazanclar
pardon hocam. hayırlı olsun. güle güle harca![]()
Hocam peki biz mart 1 ile 30 arasındaki ödemelerimiz mi kesinleşiyor.. Nisan ayında 12 sine kadar kazandığımız ödemeler bi sonraki aya mı sarkıyor yoksa o meblağda kesinleşmenin içerisine giriyormu?
Nisanda Rekor Kazancımı Kazasız Belasız Alma Dileğiyle İlk Defa Adsenseden 4 haneli alıcam ayrıca creativedende 4 haneli bekliyorum bakalım
Hayırlısı olsun.
Kim Demiş İnternetten Paramı Kazanılır DiyeBurdan Sayın Amcama Sesleniyorum. 2 Yıl Önce 400 Tl Kazandım Diye Başın Büyük Derde Girdi Dediler
Şimdi 10 katına ne dicekler bakalım ee tabiki kazandıgımı söylemicem rakip istemez
(Hele Bide Amca
)
Aman Dereyi Görmeden Paçaları Sıvamayalım İnş. Kazasız Belasız Alırız Şu Parayı![]()
4 haneli dediğin 4 bin 500 bin dolar falan mı ?
10 / 99 - 2 haneli
100 / 999 - 3 haneli
1000 / 9999 - 4 haneli
10000 / 99999 - 5 haneli
100000 / 999999 - 6 haneli
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.