İlk ödememi 4 haneli alacağım.İnşAllah bi aksilik çıkmadan paralarımızı alırız 
Daktilodan Tapatalk olarak gönderdim
Daktilodan Tapatalk olarak gönderdim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çok açıklayıcı olduanladım karışık videolar mı çalışıyorsun ?
Beyler adsense ödememi yapmş şubat kazancını göndermiş xxx tl :-D :-D az önce banka hesaba gireyim dddm ne görim ilk kazancım :-D
Daktilodan Tapatalk olarak gönderdim![]()
Bgn gelmiş pini 26 martta girmiştim..
Daktilodan Tapatalk olarak gönderdim![]()
yeni adsense açmanın faydaları.Aha benimkide gelmiş![]()
Ödeme ne zaman gelmiş. Dogrulamayı ne zaman yaptınız.
Bildiğim kadarıylamart ayı kazançları nisan 12 de kesinleşir 21 ine kadar yatardı ama nasıl oluyor bu durum böyle sizde
anlamadım. [MENTION=1523]mNote[/MENTION]
Geçen ay ödeme almayıp geç pin giren hesapların ödemesi bunlar.
hocam sizin adsense banlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam o adsense banlanınca diğer adsenselerde banlanmadı mı otomatikmen yoksa farklı pclerden mi giriyorsunuz adsenselere
Evet eski hesaplarımın tümü aynı anda banlandı bu yeni hesabım farklı bir kişi adına
Evet eski hesaplarımın tümü aynı anda banlandı bu yeni hesabım farklı bir kişi adına
şimdi anladımGeçen ay ödeme almayıp geç pin giren hesapların ödemesi bunlar.
şimdi anladımmart ayı kazançlarına yazınca şaşırdım elimde pinler var girmedim 12sinde gircem
dedim ne oluyor
neden 12 sini bekliyorsun.
Abi bu farklı adsense açma konusunda benim kız kardeşimin banka hesabı var aynı evde oturuyoruz onun üstüne adsense açabilirmiyim açarken nelere dikkat etmeliyim ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.