2014 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada kimseye kinim ve nefretim yok ama dunku konu canimi xok sıktigi icin yazacagim.

Dun yazilan mesajlara hakaret uyarsi veren sistemda bir modun bunu yazmasi sadece terbiyesizlik lutfen beddualarinizi kendinize saklayin

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dün ,dün de kaldı ...ne yapalım şimdi öyle bir olay oldu diye her gün lafını mı edelim.
herkes kendi işine baksın ,alacağı paranın keyfini sürmeye çalışsın.umarım herkes bir daha ki ay kazancını katlar...

Burada kimseye kinim ve nefretim yok ama dunku konu canimi xok sıktigi icin yazacagim.

Dun yazilan mesajlara hakaret uyarsi veren sistemda bir modun bunu yazmasi sadece terbiyesizlik lutfen beddualarinizi kendinize saklayin

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında sizin aldıgınız o uyarıdaki Hakaret yazısı sistem tarafından kalıplaştırılmış bir uyarı.Yoksa hakaret edildi diye verilmiş ceza değildir.Bu sebeble sizin isyanınızı anlıyor ve saygı duyuyorum.Ceza puanlarınız geçersizdir bundan emin olabilirsiniz.

@Kiyoshi kendi işinle ilgilen,herkes kendi işini yapsın.Biz bir aileyizya dediğin gibi Aile arasında az mesajı çok mesajı var diye yetkili seçilmez aile olduğu için herhangi biri seçilir.Aile olmakda budur.1 Ay uzaklaştırıldın.

@Goldberk Yorum yaz spam yapma. 1 Ay uzaklaştırıldınız.

Bankanın Gelen parayı bu şekilde resmi tatili fırsat bilip yada cumartesi pazarı fırsat bilip parayı değerlendirdiği oluyormu ?

Evet hocam babanız maaş alırken aksadığı oluyormu hiç 1 gün 2 gün :D mesela kamu yada özel sektörde ise farketmiyor. Banka her türlü parayı değerlendirir yani düşünsenize her banakaya 1 trilyon gelse türkiye genelinde 1 gün değerlendirse yeterli :) ki ben 23 nisanıda kullanacaklarını düşünüyorum.

Koskoca forumda sadece bir kişiye mi geldi daha [MENTION=3210]think[/MENTION] parayı yedi bile biz hala bekliyoruz :-)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Çıkıyorum evden ya stresten agzım yüzüm şekil oldu :) Gidiyim temiz Hava alım İnşllah 23 nisanı kullanmayıp ögleden sonra yatırırlar parayı bankayı aradım eft vardı işlemde görünüyormu diye. Hiçbir işleminiz görünmüyor diyor :)

Bankalar paraları bizden izinsiz çalıştıramaz.Herhangi bir sorun olmazsa bugun alırız canlıları

hahaha
dediğin mesaj sayısı bir tek bende var sanırım...yumi nin mesaj sayısından mod yapıldığını düşünmüyorsan attığın taş bana geliyor.
modlar kadar başınıza taş düşsün,her fırsatta laf söyleme çabası içindesiniz ama bak bakalım o kadar msj içinde kaç tane alakasız msj girmişimdir.bir o kadar da skype dan yardımcı olmuşum,bildiğim konularda yol göstermeye çalışmışımdır.şu her konuda modlara laf söylemeyi bıraksanız sevineceğim...
moderatör arkadaşların işleri zor saygı duyarım ama uslup bu olmamalı. şikayet ediyorum mesajı dalga geçer gibi cevap yazıyorlar ''Şikayetiniz üzerine ilceleme yapıldı fakat [MENTION=4347]daralll[/MENTION] arkadaşımızın yazısında nasıl bir beddua var anlaşılamadı, detaylı anlatırsanız anlayabiliriz sanırım.Saygılar...''

Mesajları komple okumadımda Heray bu Ödeme konusunda birkaç Ban çıkıyor.
Modlara daha geçen ay Serkan Hocam konuda kimseyi banlamayın dedi, Bu ayda aynı mevzu olmuş.
Tamam konu hortlatılıyor vs ama ben görüp yazmıyorum, Kimsede diğer üye konuyu hortlattı diye gelip yazmak zorunda değil.

Herkesin heyecanı farklı oluyor kimi ilk ödemesini alacak kimi yüksek meblağ alacak kimi istediği parayı alacak.
Bunları Tölere etmek lazım.

Her ay geyik yapılıyor ama sonuçta öğleden sonra 1-1,5 gibi paralar yatmaya başlıyor.
Kaç aydır para alıyoruz bunuda artık sürekli ödeme alanlar biliyor zaten.
Diğer söylenenlere vs gidipte yorum yazmak yada başkalarına birşeyler anlatmaya çalışmaya gerek yok.

Bu güzel günde kırmayın birbirinizi.
Alalım canlıları bakalım keyfimize.

Bankalar paraları bizden izinsiz çalıştıramaz.Herhangi bir sorun olmazsa bugun alırız canlıları

hocam bankan sana gelmedi der değerlendirir. kim bilir kaçar kez değerlendirdiler böyle. google işleme girdi diyor yani ödemelerin talimatı verildi. ki banka hesabına yatınca orada son başarılı ödeme yazısı çıkıyor o da banka hesaplara yatırınca google bildiriyor eft'ler gerçekleştirildi tarzında diye.yani her türlü değerlendiriyorlar :)

yoğunluktan dolayı yatıramıyorlar zaten :) yoksa yatırmak istiyorlar kısaca öyle bir kılıfına oturtuyorlar ki başıma geldi şirketten çıkışla bankadan alışım arasında 2 gün oynadı tatil falan da yoktu ama forumdan bir arkadaş aldığını söylüyor o aldıysa herkes alır

Mesajları komple okumadımda Heray bu Ödeme konusunda birkaç Ban çıkıyor.
Modlara daha geçen ay Serkan Hocam konuda kimseyi banlamayın dedi, Bu ayda aynı mevzu olmuş.
Tamam konu hortlatılıyor vs ama ben görüp yazmıyorum, Kimsede diğer üye konuyu hortlattı diye gelip yazmak zorunda değil.

Herkesin heyecanı farklı oluyor kimi ilk ödemesini alacak kimi yüksek meblağ alacak kimi istediği parayı alacak.
Bunları Tölere etmek lazım.

Her ay geyik yapılıyor ama sonuçta öğleden sonra 1-1,5 gibi paralar yatmaya başlıyor.
Kaç aydır para alıyoruz bunuda artık sürekli ödeme alanlar biliyor zaten.
Diğer söylenenlere vs gidipte yorum yazmak yada başkalarına birşeyler anlatmaya çalışmaya gerek yok.

Bu güzel günde kırmayın birbirinizi.
Alalım canlıları bakalım keyfimize.

Yeni konu açıldıgında kocaman not düşücem bu konuda kimseyi banlamasınlar diye. Banlayanıda banlıcam

r10 da iş bank yattı diyorlar iş bankası olan hesabına bi bakabilirmi yattımı diye ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri