2014 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun gece isleme girip bugun yatirmazlarsa artik bu bankaların art niyetidir. Bankalar Turkiyede herseyden para yapmaya çalışan sisteme donerse olan bu durumlarda hep bize olur. Paraniz islemde isr heyecan yapmayin o para size gelir. Bugun yarin farketmez ama cılkı çıktı bu işin

ödemeler son 2 aydır gecikmeli ve sabahın köründe yattığına göre fazla strese girmeye gerek yok. 24 ünde alırız paralarımızı inş.

arkadaşlar şuanda tüm para türkiye citibank ta. citibank eft leri yaptığı anda hesabınıza 5 dk içinde düşer. yani kendi bankanıza suç bulmayın sonuçta onlarda kendi bankalarına yatmasını ister. citibank eft yi ne zaman yaparsa o zaman alacağız. ödemeler genelde sabah 9-11 arası yapılıyor. açıkçası benim bugün hiç umudum yok perşembe sabah 10 gibi yatar diye düşünüyorum.

15:24 de görüşmek üzere. :) hesaplara yatmış olursa birisi alıntı yapsın benim mesaja. :D

ilk kazancım olacak inşallah.gerçekten büyük heyecanmış. ünlem sorunları yüzünden mart basından beri uğrasmadım youtube ile hatta suan hiçbir video bile bırakmadım . bakalım paramızı aldıktan sonra yine devam :)

youtube sistemi mi değiştirdi
[h=1]YouTube İş Ortağı Programı: İlgi Formu diye bişey çıkıyo yeni kanal açınca[/h]

24 Nisan 10:15 gibi gorusuruz arkadaslar :)

ödeme alan oldu mu hala ödeme işlemde diyor.

banka hesabına internetten bakmak istediğimde her seferinde sms parası kesiyor turkcell benden :) atmye gitmeye de üşeniyorum

Elektronik Fon Transferi - EFT (Türk Lirası)
Citibank, EFT ile ilgili olarak yapılacak işlemler için otomatize bir sistem kurmuştur. Bu sistem, muhasabe sistemimizi Türkiye Merkez Bankasının fon havale sistemine bağlamaktadır. Bu otomasyon sayesinde her türlü işlem gecikmesi ortadan kaldırılmış olur ve aynı zamanda talep etmiş olduğunuz ödemeler hatasız gerçekleşir. Dilediğiniz takdirde EFT ödemelerinizi Citibank'ın Elektronik Bankacılık ve Internet Bankacılığı ürünleri aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Hızlı ve sorunsuz dedikleri bu olsa gerek. :)

Perşembe günü görüşürüz arkadaşlar şimdi dağılalım .

saatler bir saat ileri alınmıstı onun etkisi olabilir. yarım saat icinde yatar :)

TR Saatiyle 16:30 eft saatine kadar yatan yatar zaten. O saati gecerse ve yarin tatil olursa dogal olarak 24'üne yansir. Simit yemeye devam 24'üne kadar :)

Boşuna stres yapmayın.24 sabahı hesapta olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri