2014 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Ödemeniz yapıldı kısa bir süre sonra tarafınıza ulaşacak diye bir mail aldım 20 dakika önce.Ancak banka hesabımda herhangi bir haraketlilik yok şuan.

Bilmeyen olabilir.
Arkadaşlar ödemeler EFT ile gerçekleşiyor. Para gönderildiyse, hangi banka ile çalışıyorsanız mesai saatleri içinde ödeme alabilirsiniz.
Bu da demek oluyorki. Yarında bütün bankalar resmi tatile yakalandığı için ödemeler 24 sabahı gelir.

Koca ay bekliyorsunuz da 1 gün resmi tatile gelince isyan ediyorsunuz ?? Hayırlısıyla yatsın da 2-3 önemli değil:)

Arkadaslar odemeniz yapildi mailiniz geldiyse, buyuk ihtimalle uzerinde eft kodu vs. de olabilir. Bankanizin musteri hizmetlerini arayarak bu kodu verin, ne zaman odeme yapilacagi konusunda bilgi verirler.

Google AdSense uygulamasından size bir ödeme yapıldı diye mail geldi.

Yarın 9'dan sonra hesaplara geçmeye başlar banada ödeme yapıldı maili geldi.

O mailin aslında bi önemi yok paranın bize ulaşması için bankaların keyfini bekliycez.

Arkadaslar odemeniz yapildi mailiniz geldiyse, buyuk ihtimalle uzerinde eft kodu vs. de olabilir. Bankanizin musteri hizmetlerini arayarak bu kodu verin, ne zaman odeme yapilacagi konusunda bilgi verirler.

merak eden arkadaşlar bencede deneyebilir.ben dışarı çıkıp 2dk ilerideki bankamatige bakmaya erindim,yarın bakarım yani acelem yok.ama gelen mailda dedigin gibi bi numara var hocam ;

Your Billing ID : xxxxx diye belirtmiş mailda.

arkadaşalr pini aldığım isimle bankaya verilen ismi farklı kaldı para yatar mı pindeki isim alacaklı adında kayıtlı fakat kendi ismimi bankaya gidecek isimde belirttirm bankaya gönderilen 0,90 kurusu kendi ismim adına ibanı verdim soruyn olur mu daha önce parasını alamayan arkadaşlar olmuştu sanırsam bilgilendirecek olan var mı teşekkürler?

arkadaşalr pini aldığım isimle bankaya verilen ismi farklı kaldı para yatar mı pindeki isim alacaklı adında kayıtlı fakat kendi ismimi bankaya gidecek isimde belirttirm bankaya gönderilen 0,90 kurusu kendi ismim adına ibanı verdim soruyn olur mu daha önce parasını alamayan arkadaşlar olmuştu sanırsam bilgilendirecek olan var mı teşekkürler?

Sorun yok . FarZ etki baskasindan pinli adsense satin aldin

beyler paralar bankada bekliyor şuanda :) "En son ödeme 22 Nis 2014" banka onayladığı anda paralar hesapta hadi hayırlı olsun :)

Pazar günü bile yatıyorsa arkadaşlar 23 nisanda da yatar :) ayrıca bizim paralar için banka onayı online şubeden yapılıyor. gece bile yatabilir maaşlarımız. Benim tahminim akşam 10 da yatmış olur :)

her bankanın eft saati vardır mesai saatleri dşında veya hafta sonları hesaba eft gelmesi imkansızdır. şu durumda paraların en yakın gelme tarihi 24 nisan.

Arkadaşlar artık kimseyi ümitlendirmenin anlamı yok net olarak perşembe günü herhangi bir saatte ödemeler tamamlanmış olur.

Ooooof of... konunun son postlarını biraz okudum da. ne garip di mi? Sanki yıllardır adsense ödemede
''bi ödüyor bi ödemiyor'' şekli yapmış..Bu zamana kadar işleme giren parasını alamayan oldu mu?? OLMADI.
konuya post atarsın ''hala yatmadı'' felan dersin.. anlarım! -- Ama tartışmaya ne gerek var kardeşim ya..

öğleden önce yatar dediniz yatmadı 15.30 dediniz yatmadı şimdi biri çıkmış bu akşam 10'da diyor..ilk defa ödeme alacak arkadaşları veya acil paraya ihtiyacı olan arkadaşları ümitlendirmekten vazgeçin!

Ödemeler 2 aydır 1 gün geç geliyor.Bu da 3.ay oldu bundan sonra gece işleme girse dahi 23.ünde yatacak demek ki,herkes buna hazırlıklı olsun!

Ayrıca anlamadığım bir nokta daha var.Bu konu ytparanın en heyecanlı en zevkli konusudur.11 akşamında ayrı bi tadı var,21 akşamında ayrı,23 sabahında ayrı...
Öyle mesaj atarsan banlarım,yok post kasmayın felan gibi sözler hiç yakışmıyo..HİÇ

evet arkadaşlar. Ezbere konuşanlar hoşunuzamı gidiyor arkadaşlar çok bilmişlik yapmanız. Ben ne dedim :) Param hesabımda. Sizinde öyledir sanırım. Kimin yazdığını okuyun sonra yorum yapın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri