2014 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bu para bana neden gelmedi yarın gelme ihtimali var mi garanti hesabından 2. Adsense hesabı için ikinci bir iban no olusturmustum...

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

adsensede yatmış gozukuyorsa ödeme makbuzuda varsa bekle yarına kadar gelir gelmesse bankanla ilgili sorun

Arkadaşlar bu para bana neden gelmedi yarın gelme ihtimali var mi garanti hesabından 2. Adsense hesabı için ikinci bir iban no olusturmustum...

orda hata yapmışsın sen bankayı ara. Ben her adsense için farklı banka farklı isim kullanıyorum sıkıntı çıkmadı hiç.

orda hata yapmışsın sen bankayı ara. Ben her adsense için farklı banka farklı isim kullanıyorum sıkıntı çıkmadı hiç.

Bankayı arıyorum benden 7 haneli referans numarası istiyor ve o referans numarasını hiçbir şekilde bulamadım... Ödeme makbuzu çıkıyor ama bu nasıl iş arkadaş ya :S

Üstadım isimler farklı zaten adsense hesabıda babam adına sadece banka hesabı benim adıma oda garantide int şubeden oluşturduğum ikinci ikinci hesap farklı iban no yani ödeme zaten yapılmış hesaba geçmemiş işin garip tarafı...

Ödemede altı üstü 200 küsür para bu nasıl iş anlamış değilim...

Adsenseden ilk ödememi aldım Kesinleşmiş Kazançlardaki Miktarı Aynen yatırmış yani kesinti yapılmamış mı oluyor ?

Hayır zaten kesinleşmiş ücrete yatacak ücrettir kesinti ayın 11 inde kazançler kesinleşirken olur yani sen pperformans raporlarından 1 aylık kazancına bakarsın 1000 lira ayın 11 inde kesinleşir 800 lira 200 lira kesinti yapmış olur kesinleşen miktar aynen yatar

ödemelere gel ordan en son ödeme olan mavi renkte yazılmış otomatik ödemenın ustune tıkla

Teşekkürler makbuz kısmını buldumda sorun referans numarsı sanırım 7 haneli referans numarası istediler... Yani koca forumda şimdi bu sorunu biz mi yaşıyoruz birtek onu anlamadım.. Bu arada makbuzun üstünde benim adım değil babamın adı ve soyadı var.. Bu bir sorun teşkil eder mi acaba ?

Teşekkürler makbuz kısmını buldumda sorun referans numarsı sanırım 7 haneli referans numarası istediler... Yani koca forumda şimdi bu sorunu biz mi yaşıyoruz birtek onu anlamadım.. Bu arada makbuzun üstünde benim adım değil babamın adı ve soyadı var.. Bu bir sorun teşkil eder mi acaba ?

banka kımın ustune ?

Sanki çok kazanıyormuşuz gibi 200 Tl için düştüğümüz hallere bak lanet olsun ... Alamayacam bu parayıda :mad:

kardeş şimdi 200 yarın 2000 olur kızma boşver neye kızdıysan gerek yok böyle şeylere

Gerek yok diyorsunda ortada bir emek var gece gündüz geçen zaman var.. Anlamıyorum çok adsenseyle çalışanlar kendi hesaplarına parayı nasıl alıyorlar.. Eğer böyle şeyler yaşanacaksa hiç gerek yokmuş ikinci adsense hesabına o zaman..

Gerek yok diyorsunda ortada bir emek var gece gündüz geçen zaman var.. Anlamıyorum çok adsenseyle çalışanlar kendi hesaplarına parayı nasıl alıyorlar.. Eğer böyle şeyler yaşanacaksa hiç gerek yokmuş ikinci adsense hesabına o zaman..

Alacaklı adıyla banka hesabı adı farklı oldugu icin geri gönderilmiş olabilirmi acaba.

Birde alacaklı adiyla banka adi farkli olupta odeme alan varmı forumda?

Alacaklı adıyla banka hesabı adı farklı oldugu icin geri gönderilmiş olabilirmi acaba.

Birde alacaklı adiyla banka adi farkli olupta odeme alan varmı forumda?

Işte bende onu düşünmeye başladım... Birde böyle bir durumda ne yapmak gerek direk babamın üzerine mi gecirmeliyim hesabı.. Adres bilgilerinide değişerek..

Ödeme geldi. Geldiği gibi borçlara gitti :). Herkese hayırlı olsun.

Işte bende onu düşünmeye başladım... Birde böyle bir durumda ne yapmak gerek direk babamın üzerine mi gecirmeliyim hesabı.. Adres bilgilerinide değişerek..

Yarını bekle,geçen ay aynı şekilde herkesin parasını yatmıştı bi kaç kişi daha geç çekmişti ertesi gün yatmıştı para olmayan birşey değil,ben de alacaklı adı-banka hesabı sahibi farklı isimle çekiyorum ordan sorun çıkmaz.

Yarını bekle,geçen ay aynı şekilde herkesin parasını yatmıştı bi kaç kişi daha geç çekmişti ertesi gün yatmıştı para olmayan birşey değil,ben de alacaklı adı-banka hesabı sahibi farklı isimle çekiyorum ordan sorun çıkmaz.

Üstad 1.adsensede olduğu gibi ikinci adsensede alacaklı adını değiştirdim üzerime aldım.. Bakalım artık..

Bugünde param yatmadı [MENTION=1409]Dasboot[/MENTION] pm kutunu boşaltırsan sevinirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri