2014 MAYIS Ayı Kazançları, HAZİRAN Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayret bişi :D mayıs ayında 6 günde 4 haneli rakamı gördüm mayısın 30una kadar gideydi yandex kanallar:D ben şuanda tir tir titriyordum :Dacaba bu 12 bin ile ne yapsam die:D yakdın beni yandexxxxxx:D

eğer o para gelseydi nasıl yeneceği konusunda ücretli destek sağlardım :D

şuan bende yansıyan bi durum yok geçen ay 8 ayın öncesi süprizi yaşadım bakalım bu ay ne gösterecek

heyacan başlasın. arkadaşlar diyelim bende suan bir adsense hesabımda brüt biriken 5000 tl var, o adsenseme bağla kanallardan biri para kazanmaya kapatılır ve yine aynı adsenseye bağlı diğer bütün kanallarımın para kazanması kapatılırsa bu parayı alma ihtimalim nedir?

kimi alınır kimi alınamaz diyor net bişey söyleyebilecek yada bu durumda parayı alan var mı

bu ay hiç çalışmadım final haftası sadece takipteyim :)

Videoyap patladı buhranı biizde bitirdi artık manuel ve vds takılcaz :)

heyacan başlasın. arkadaşlar diyelim bende suan bir adsense hesabımda brüt biriken 5000 tl var, o adsenseme bağla kanallardan biri para kazanmaya kapatılır ve yine aynı adsenseye bağlı diğer bütün kanallarımın para kazanması kapatılırsa bu parayı alma ihtimalim nedir?

kimi alınır kimi alınamaz diyor net bişey söyleyebilecek yada bu durumda parayı alan var mı

Bununla ilgili konu açmıştım kapatılan kanalların parası diye.. Kısaca aktarayım,
iki adense kullanıyorum ikiside o ay kısa aralıklarla ay sonunda para kazanmaları kapatıldı.. Biriken parayı alabilecekmiydim merak konusuydu. Adensenin birinde para kazanmaya kapatılan kanalların tamamını google+ ile beraber sildim tertemiz sıfır yaptım. Paradan umudu kestim. diğer adensede ise sadece para kazanmaya kapatılan o sorunlu kanalı sildim google + ile

Sonuç: tamamen tertemiz tüm kanalları sildiğim adensenin parasını normal kesinti ile yatırdı ve yolda bulmuş gibi oldum parayı, Diğerinde ise çok fazla kesinti oldu.. Kurallarda bir değişiklik yoksa para kazanmam giderse tüm kanalları yok ederim :)

limiti geçemem derken son haftada arap atı gibi fırladım çok şükür :)

hiç 50 tl dahi görememiş biri olarak bekliyorum ne olacak gerçi gene max 20-30dur

Vur kaç taktiği işe yaradıysa süper para yatacak ama işe yaramıyorsa veya kesinti çok oluyorsa paracıklara elveda!

kesinlikle hesaplarım devam ediyor ama her an diken üstündeyim para kazanmalar kapatılacak diye. kapatılırsa zaten bu ay vururum tüm kanalları silerim :) sonraki aylara allah büyük

En popüler konu başlığı açılmış kambersiz düğün olmaz diyorum :D aklıma gelmişken şahsi düşüncemi belirtip kanalları eli kulağında kapanmasını bekleyen arkadaşlara duyrulur ; Benim tahminim bu gece en önemli gece,yeni ayın 1 inde hesaplar kesinleşiyor ve kontrol vs sürecine giriyor yani kesinleşmesinden bile önemli yeni ayın 1 i..daha sonra system 11 de yayıncısına doğrulanmış şekilde ekranına işliyor... ( şahsi tezim )

Bu ayki parayla alicam bi interrail- 3-5 vize orta dogu seyehat projem var.

Bu ay diğer aylara göre kazancı ikiye katladım bende hadi hayırlısıyla birde alsak çok iyi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri