2014 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
partnere geçicem 10$'ı aşıp pini almak için kesinleşmesini bekliyorum.

kesinleştikten sonra kanalı partnere geçirirsem kesinleşen kazanç silinir mi ? partner sözleşmesinde kanalda bulunan parayı alacağı yazıyor.

Silinmez.Kesinleşmeden önce bile geçsen sorun olmaz normal şekilde ne kesinleşecekse o kesinleşir.

Para kazanma kapanma olayı olursa bence fazla umutlu olmayın şunu demek istiyorum.Ümitlerimizi adsenseye fazla bağlamayın o ay plan yapmayın bu kadar para alcam diye hüsrana uğrarsınız.Az kaldı para kazanmalarının kesinleşmesine

Hepimiz için hayırlısı olur inş en az kesintiyle elimize ulaşır

Bir aksilik çıkmazsa ilk paramı alacağım inşallah. :)

kesinleşmeden sonra 15-16 sı ADSENSE BAN günleri,Allah kimseye yaşatmasın !!!

Arkadaşlar pin için kesinleşen kazanç 10TL'ye düşmüş doğrumudur?

Kazançlar kesinleşir kesinleşmesine de ayın 12 si ile kazancımızın yatacağı günler arası adsense ban olayları çok oluyor Allah korusun İnşallah kimsenin başına öyle bir şey gelmez emeklerimiz umutlarımız boşa gitmez..
Amin.

Kazançlar kesinleşir kesinleşmesine de ayın 12 si ile kazancımızın yatacağı günler arası adsense ban olayları çok oluyor Allah korusun İnşallah kimsenin başına öyle bir şey gelmez emeklerimiz umutlarımız boşa gitmez..
Amin.

Hocam nerden çıkartıyorsunuz bunları ya, adsense ban sebebi tek şeyden olur oda geçersiz tıklamadan, başka bir sebep varmı ?

benim 1 kere başıma geldi söylediğim sebepten 1 yıl önce, inş olmazda bir daha...

Hocam nerden çıkartıyorsunuz bunları ya, adsense ban sebebi tek şeyden olur oda geçersiz tıklamadan, başka bir sebep varmı ?

benim 1 kere başıma geldi söylediğim sebepten 1 yıl önce, inş olmazda bir daha...

geçersiz tıklama , politika ihlali ( adult içerik ) , web sitesi olmadığından diğerlerini yazmaya gerek yok :)

Amin.

Kazanclar kesinlestikten sonra adsense banlansa bile kesinlesen miktar yatiyor diye biliyorum ben.. Yani eskiden boyleydi artik degisti mi bu kural ?

Keşke tek adsense ban sebebinin geçersiz tıklama, politika ihlali olduğuna inanabilsem. yüksek mebla kazanan arkadaşların nedensizce adsense hesapları uçuyor. belki yt to yt yaptıkları veya bot kullandıkları içindir bilemeyeceğim fakat içimde, youtube yetkilileri hesabımı inceleyip video içeriğimin kendime ait olmadığını anlayıp sırf bu yüzden hesabımı banlayacak korkusu var nedense.

11 i pazar gecesi netleşir. geçen ay bi tanıdığımın içinde xxxx tl si olan adsensesi banlandı ödeme gününde google ödeme yapmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri