2014 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke tek adsense ban sebebinin geçersiz tıklama, politika ihlali olduğuna inanabilsem. yüksek mebla kazanan arkadaşların nedensizce adsense hesapları uçuyor. belki yt to yt yaptıkları veya bot kullandıkları içindir bilemeyeceğim fakat içimde, youtube yetkilileri hesabımı inceleyip video içeriğimin kendime ait olmadığını anlayıp sırf bu yüzden hesabımı banlayacak korkusu var nedense.

Aynen çok kazanç sıkıntı.
Çünkü tek adsense çalışıyorum, tekrar adsense işleriyle uğraşmak istemiyorum, ve özgüne geçmek istiyorum. :)
Hem artık sık sık görüyoruz adsense ban konularını sebepsiz de olsa.
O kadar zor değil demekki ban yemek eskisi gibi.

edit: arkadaşlar yeri değil ama konu açmaya değer bulmadığımdan burdan sormak istiyorum,
bende birkaç gündür youtube keyword tool açılmıyor 500 internal server hatası veriyor.
benim etiket bulmak için kullandığım yöntem bu. Sizde durum nedir?

Kimse kusura bakmasın ama ben yuksek meblağ alınıyor diye adsensenin banlanacağına hiç mi hiç inanmıyorum ve mantığa bile ters bir düşünce,neden mi ? Bir çok spamcı tanıyorum 20k alanlar bile var her ay yakın çevremde ayrıca mantıken şöylede düşünülebilir ; en az 100 binlerce insan var ünlüsü ünsüzü spamcısı vs kimsenin kapanmıycak bizim ki kapanıcak yok öyle şey.Bence kasıtlı reklam tıklama,spam da abartı video yükleme bot kullanma vs. sebebler yada bir pc den kurnazlık yaparak bir dünya adsense açmak gibi gibi sebeler buna neden oluyor bence..

evet sana katılıyorum dünyanın en zengin kurumsal şirketinin üçe beşe bakıp ortaklarını kapatması söz konusu değil. google'un kuralları belli onlara uyduktan sonra sıkıntı yok ayrıca kural ihlali yapınca hemen de toplu kapatma yapmıyor önceden şu şu kanallarını düzelt diye uyarı çekiyor.

toplu para kazanmanın kapatılmasının nedeni ip'e si ortak olan botlarla spam yapmak yada çok fazla contact id'e ve dünya geneli engeline maruz kalmak. niche yapacağım diye alakalı alakasız etiket girmek.

adsense'nin kapanmasının nedeni ise scammer olmak yani dolandırıcılık. bazı insanlar akıllarınca kendi reklamlarına tıklatıp tespit edilmeyeceklerini sanıyorlar. başka tür dolandırıcılık ise vur kaç yapmaya çalışarak warner bros gibi ünlü yapımcıların filmlerinin isimlerini alarak değişik filmler koymak. bunu yaparak sadece adsense kapanmaz muhtemelen en yakın zamanda bir sabah kapınıza iki tane polis gelerek tebligat ta bulunacaktır. warner bros gibi hollywood yapımcılarının türkiye'de hukuk buroları vardır filmlerinin isimlerini bile fake yapmaya çalışmak hayatınız da yapacağınız en büyük hatalardan biri olur. :)

Kimse kusura bakmasın ama ben yuksek meblağ alınıyor diye adsensenin banlanacağına hiç mi hiç inanmıyorum ve mantığa bile ters bir düşünce,neden mi ? Bir çok spamcı tanıyorum 20k alanlar bile var her ay yakın çevremde ayrıca mantıken şöylede düşünülebilir ; en az 100 binlerce insan var ünlüsü ünsüzü spamcısı vs kimsenin kapanmıycak bizim ki kapanıcak yok öyle şey.Bence kasıtlı reklam tıklama,spam da abartı video yükleme bot kullanma vs. sebebler yada bir pc den kurnazlık yaparak bir dünya adsense açmak gibi gibi sebeler buna neden oluyor bence..

Hocam yüksek mebla alıyor diye demiyoruz ki zaten spam ile yüksek meblalar kazanmaya izin verilmiyor diyoruz sadece.
Yoksa içerik tamamen sana aitse istersen dünyaları kazan.
Forumda örneği çok, adam kesinlikle kendi reklamlarıma tıklamadım, illegal birşey yapmadım diyor ama adsensesi banlanmış. Yalan mı söyleyecek adam. Youtube'un kuralları belli diyorsunuz, evet spam o kurallarda yasak diye geçmiyor mu?
Bkz, forum yetkililerinden mNote'nin, adsense banını bildiren mailin sonundaki video:
Google AdSense Policies: Content and Copyright - YouTube

Hocam yüksek mebla alıyor diye demiyoruz ki zaten spam ile yüksek meblalar kazanmaya izin verilmiyor diyoruz sadece.
Yoksa içerik tamamen sana aitse istersen dünyaları kazan.
Forumda örneği çok, adam kesinlikle kendi reklamlarıma tıklamadım, illegal birşey yapmadım diyor ama adsensesi banlanmış. Yalan mı söyleyecek adam. Youtube'un kuralları belli diyorsunuz, evet spam o kurallarda yasak diye geçmiyor mu?
Bkz, forum yetkililerinden mNote'nin, adsense banını bildiren mailin sonundaki video:
Google AdSense Policies: Content and Copyright - YouTube

işte bu video'da da görünüyor ki yasal olarak sadece kendimize ait olan içeriği yüklemediğimiz sürece her zaman nedensiz banlanma riski mevcut.

ben nedensiz banlamanın olacağını düşünmüyorum. mutlaka bir sebebi vardır. serkan hocamız spam yapmıyor ama bire bir kendi videoları da değil büyük bir ihtimalle farklı video kaynakları kullanıyor ayda ortalama 30 50k kazanıyor. neden banlanmıyor ? serkan hocamız dan daha çok kazananlar bu forum da muhakkak vardır onlar neden banlanmıyor ? nedensiz hesap kapatmaz mutlaka gözden kaçırdığınız yanlış yaptığınız bir şeyler vardır.

bu arada youtube sistemine büyük yapım şirketleri de giriyor ve silme yetkileri var. göz önünde olan şeyleri yüklemeyin derim

ben nedensiz banlamanın olacağını düşünmüyorum. mutlaka bir sebebi vardır. serkan hocamız spam yapmıyor ama bire bir kendi videoları da değil büyük bir ihtimalle farklı video kaynakları kullanıyor ayda ortalama 30 50k kazanıyor. neden banlanmıyor ? serkan hocamız dan daha çok kazananlar bu forum da muhakkak vardır onlar neden banlanmıyor ? nedensiz hesap kapatmaz mutlaka gözden kaçırdığınız yanlış yaptığınız bir şeyler vardır.

bu arada youtube sistemine büyük yapım şirketleri de giriyor ve silme yetkileri var. göz önünde olan şeyleri yüklemeyin derim

google yani youtucbe kendisi de spam ile kazanıyor ancak bir taraftan da bu işe dur demesi gerekiyor. kendilerince öyle güzel bir denge kurmuşlar ki rastgele bir şekilde, hesapları baltalayıveriyorlar. bu işirastgele yaptıklarını düşünüyorum.

ayrıca ödemeler bu gece kesinleşir. heyecanla bekliyorum. teliften silinen videolarım parası kesinleşecek mi? kesinleşirse çok mutlu olacağım.

100 üzeri kanal açılınca onları spam olarak algılabilecek bir algoritması da olabilir. serkan hocamız bir konuşmasın da 100 ün üzerine çıkmayın demişti

google yani youtucbe kendisi de spam ile kazanıyor ancak bir taraftan da bu işe dur demesi gerekiyor. kendilerince öyle güzel bir denge kurmuşlar ki rastgele bir şekilde, hesapları baltalayıveriyorlar. bu işirastgele yaptıklarını düşünüyorum.

ayrıca ödemeler bu gece kesinleşir. heyecanla bekliyorum. teliften silinen videolarım parası kesinleşecek mi? kesinleşirse çok mutlu olacağım.

Benim yakın arkadaşlarımdan biri ayda 30 k dolar alınca suratı düşüyor alışmış yıllardır 50k dolar almaya,ama onun ki yt değil fakat bi nevi spam işde sitelerinde çakıyor videoları :D

Siteleride adsensemi bağlı sitede videodan nasıl kazanç elde ediliyorki.

Hayır o paypal çalışıyor,ayrıca dostlarım yt spama bi şekilde göz yumuyor kim ne derse desin inancım bu yöndedir ne geçerli sebeblerinden biri olarak şunu söyliyebilirim ; yıl olmuş 2014 ve hepimiz şahidiz ki en başarılı en uzman webmasterlar vs yt da çalışanlar yazılım uzmanları prolar yani kısaca isteseler nefes aldırmazlar hem de hiç birimize..Ama bunun da B.kunu maalesef çıkarıp ortalığı çöp videolarla dolduranlar mevcut sonra mı kurunun yanında yaşda yanıyor spamı ne destekliyorum nede karşı geliyorum ancak tadında olmak şekliyle.Son eklemek istediğim şeyde şudur '' bi arkadaş yorumunda yazmıs youtube hayat kurtarır diye '' gerçekden de öyle bence aramızda bir çok işsiz var ve yt sayesinde belki araba,ev yada en azından geçinicek bir gelire ulaştı yada ek gelir olarak kazanıyor bence biraz dikkatli olalım derim yemek yediğimiz çanağa ... etmiyelim. Biraz kokulu bir yorum oldu kusura bakmayın hepinizin kazançları kesinleşmesi dileklerimle ve mayıs 23 de ceplerin dolması temennimle :)

başka kaynaklardan youtuba video atanlardan rahatsız olunduğunu sanmıyorum. youtube, yt to yt çalışanlardan rahatsız oluyor üç dört ay öncesini hatırlayın botla adam kanalları kopyaladıkça kopyalıyor, bir şey arattığın da bir video dan 1000 tane çıkıyor insanın içi bulanıyordu. dünyanın en iyi video izleme sitesi ünlem ve ban önlemini yapmasa bildiğin yaz sonu leş gibi çöplük halinde dönecekti. youtub'unun spam'a karşı bir sonra ki adımını botlarla çalışanların ip'e sini tespit edip para kazanmaları kapatmak olarak düşünüyorum. bunada altan altta başlamış durumda. artık çalışıp emek verenler kazanacak. bir arkadaşım benle aynı anda başladı o bot aldı ben serkan abinin çalıştığı prensiple başladım şuan o botla çalışmakta ısrar ediyor ve günlük kazancı 7, 8 tl benim kazancım 300 tl üzeri... botlar tembel işi insanların kolayına geliyor sanırsam :)

bu arada serkan abi, türkiye'de olsaydın hediye alır gelirdim yanına :) allah sanada bol kazançlar versin

başka kaynaklardan youtuba video atanlardan rahatsız olunduğunu sanmıyorum. youtube, yt to yt çalışanlardan rahatsız oluyor üç dört ay öncesini hatırlayın botla adam kanalları kopyaladıkça kopyalıyor, bir şey arattığın da bir video dan 1000 tane çıkıyor insanın içi bulanıyordu. dünyanın en iyi video izleme sitesi ünlem ve ban önlemini yapmasa bildiğin yaz sonu leş gibi çöplük halinde dönecekti. youtub'unun spam'a karşı bir sonra ki adımını botlarla çalışanların ip'e sini tespit edip para kazanmaları kapatmak olarak düşünüyorum. bunada alt alttan başlamış durumda. artık çalışıp emek verenler kazanacak. bir arkadaşım benle aynı anda başladı o bot aldı ben serkan abinin çalıştığı prensiple başladım şuan o botla çalışmakta ısrar ediyor ve günlük kazancı 7, 8 tl benim kazancım 300 tl üzeri... botlar tembel işi insanların kolayına geliyor sanırsam :)

bu arada serkan abi, türkiye'de olsaydın hediye alır gelirdim yanına :) allah sanada bol kazançlar versin

Kesinlikle katiliyorum ayni durumdayiz tek farkimiz kazancimiz ;)

HTC One cihazımdan gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri