2014 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar her ayın 11 inin akşamı kesinleşiyorda bugün pazara denk geldi, kesinleşirmi yine ?

Arkadaşlar her ayın 11 inin akşamı kesinleşiyorda bugün pazara denk geldi, kesinleşirmi yine ?

ben tam emin değilim ama bir ara cumartesi günümü ne kesinleşmişti galiba ocak 2014 cumartesi gününe geliyor o gün kesileşmişti diye hatırlıyorum ben bugünde pazar 2 side hafta sonu kesinleşir düşüncesindeyim ben

Muhtemelen kesinleşir sonuçta manuel bir işlem değil bu sistemin yaptığı birşey haftasonu olması farketmez.

hafta sonu kesinleşmemesi de nereden çıktı :) sonuçta eft değil bir şey değil bu gece kesinleşecek inşallah.

sabah 2 kere girdim yok gelen giden bir an once kesinlessin bu ay anormal bi miktar var youtube uzerinde bakalim ne kadar gelcek merak ediyom

sabah 2 kere girdim yok gelen giden bir an once kesinlessin bu ay anormal bi miktar var youtube uzerinde bakalim ne kadar gelcek merak ediyom

anormal dediğiniz ne kadar hocam :D
yani bende 1 senedir başlamışım bu işe bu ay en yüksek mevlayı alacağım inş.:cool:

Nisan ayından mütevellit 19:30 gibi paraların kesinleşmesini bekliyorum. İnşallah uzatmalara gitmez.

Hadi bismillah sabırsızlıkla bekliyorum tüm kanallarım kapandı spamdan, ne kadar kesinti olacak...

bgun saat 19:30 da mı bekliyorsun. Benim bildiğim yarın kesınleşecek

bgun saat 19:30 da mı bekliyorsun. Benim bildiğim yarın kesınleşecek
Nisan ayında benim adsense 19:30 da girdiğimde kesinleşmi ayın 11 i itibari ama bu ay ne olacak hep birlikte göreceğiz. Bitirme teizni filan bıraktım adsensenin başında bekliyorum.

saat 9-9:30 arası büyük ihtimal kesinleşmiş olur. tahminlerim o yönde

fiber internetim var kendi bilgisayarım da ve sağlam ekran kartlı bir vds'den çalışıyorum. bazı arkadaşlar savunsa da yt to yt bot ile çalışmayı hem ekmeğini yediğimiz youtuba karşı hem de kanalını kopyaladığınız elamanın emeğine karşı doğru bulmuyorum. ayrıca youtubunun spamla mücadele bir algoritması var ve her geçen gün bu algoritmayı güçlendiriyor. her zaman ilk koyan kazanır.

Hocam bu vdsnin özellikleri fiyati ve nereden ulaşabileceği izi yazabilir misin

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

Allah'ın izniyle şu son 3-4 saatlik dilimde kesinleşeceğini umuyorum hayırlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri