kptncksprv
Yasaklanmış
Arkadaşlar her ayın 11 inin akşamı kesinleşiyorda bugün pazara denk geldi, kesinleşirmi yine ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar her ayın 11 inin akşamı kesinleşiyorda bugün pazara denk geldi, kesinleşirmi yine ?
bu gece kesinleşir,15-16 sını geçmeden sevinmeyeceğim !!!
sabah 2 kere girdim yok gelen giden bir an once kesinlessin bu ay anormal bi miktar var youtube uzerinde bakalim ne kadar gelcek merak ediyom
anormal dediğiniz ne kadar hocam
yani bende 1 senedir başlamışım bu işe bu ay en yüksek mevlayı alacağım inş.![]()
3 haftalik tek bir videodan 540 dolar
Nisan ayında benim adsense 19:30 da girdiğimde kesinleşmi ayın 11 i itibari ama bu ay ne olacak hep birlikte göreceğiz. Bitirme teizni filan bıraktım adsensenin başında bekliyorum.bgun saat 19:30 da mı bekliyorsun. Benim bildiğim yarın kesınleşecek
fiber internetim var kendi bilgisayarım da ve sağlam ekran kartlı bir vds'den çalışıyorum. bazı arkadaşlar savunsa da yt to yt bot ile çalışmayı hem ekmeğini yediğimiz youtuba karşı hem de kanalını kopyaladığınız elamanın emeğine karşı doğru bulmuyorum. ayrıca youtubunun spamla mücadele bir algoritması var ve her geçen gün bu algoritmayı güçlendiriyor. her zaman ilk koyan kazanır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.