2014 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%20 kesinti ile kesinleşti . Yandex maillerinin gitmesinden sonra çok iyi bir kesinti bence .

eski para kazanmaların sürekli kapandıgı kanalda nisan ayı toplam kazancım 0 tl kesinleşen miktar 299 tl :D birisi bunu bana acıklasın.

Arkadaşlar şuanda şokkk durumdayım neden diyeceksiniz adsense hesabım normalde kesinleşmesini bekliyordum ama inanamadım.Kazancımın 2 katı var şuan kesinleşen şokk durumdayım

3 adsensede durum
2 adsensede kesıntı yok fazlada 70 80 tl fazla para vermıs yt
3. adsensede durum daha acayip nisan ayı kazancı 0.50 tl ama kesınlesen para 156 tl :D :D :D

299 tl var içinde hesapt ekli nasıl çekecez parayı

geçen ayki kaybımın dörtte biri bir para kesinleşti...sevincimi 16 sından sonraya bırakıyorum !!!!

Bende kazandığımdan daha fazla bakiye gözüküyor. Daha önce karşılaşan var mı böyle bir durumla?

1: adsense: %18

2. adsense: %25

3. adsense: %20

sürpriz yok

Hepimize hayırlı olsun ödemeler kesinleşti.
%17 kesinti.

bir bu konuda bilgisi var mı kazancımınız 2 katı adsense hesabında var

Bir de baktım forum bayram yerine dönmüş şenlenmiş gözümüz aydın millet hala şoktayım bu arada :D

Arkadaşlar ben yalnış adsenseyemi girdim acaba :D 235 tl kesinleşecek param vardı adsensede kesinleşen para 567 tl :D

hocam aynı durum bende var kazancımın 2 katı adsense gözüküyor kesinleşmesini beklerken 2 katı kazancım var şuanda

Ben de daha önce para kazanmalar gidince ciddi kesintiler olmuştu. Acaba o kesintilerin bir bölümü mü eklenti diye düşünüyorum. Sizde para kazanmalar gitmişmiydi daha önce?

sorunlu kanalın para kazanmasını açıp silmiştim %24kesintiyle açıklanmış...buna da şükür.

%16 kesinti gayet iyi... parası artan arkadaşlar ne yaptınız siz :)

Kazanılan nısan 275,kesıntı ıle beraber 155.00 TL herhangı bır fazlalık bışey eklememışler :)

Ben de daha önce para kazanmalar gidince ciddi kesintiler olmuştu. Acaba o kesintilerin bir bölümü mü eklenti diye düşünüyorum. Sizde para kazanmalar gitmişmiydi daha önce?

Bnde para kazanmlaar gitmişti ama dikkat ettim adsensede 259 tl bende borçlar kısmında yazıyor kesinleşmeyi bekleyen bakiye 235 tl di ödenebilir bakiye suan 567 tl . google borçlarımı kapattı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri