Youtube'da ilk ayım kazanç 35 TL, Tecrübe paha biçilemez 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
başka kaynaklardan youtuba video atanlardan rahatsız olunduğunu sanmıyorum. youtube, yt to yt çalışanlardan rahatsız oluyor üç dört ay öncesini hatırlayın botla adam kanalları kopyaladıkça kopyalıyor, bir şey arattığın da bir video dan 1000 tane çıkıyor insanın içi bulanıyordu. dünyanın en iyi video izleme sitesi ünlem ve ban önlemini yapmasa bildiğin yaz sonu leş gibi çöplük halinde dönecekti. youtub'unun spam'a karşı bir sonra ki adımını botlarla çalışanların ip'e sini tespit edip para kazanmaları kapatmak olarak düşünüyorum. bunada altan altta başlamış durumda. artık çalışıp emek verenler kazanacak. bir arkadaşım benle aynı anda başladı o bot aldı ben serkan abinin çalıştığı prensiple başladım şuan o botla çalışmakta ısrar ediyor ve günlük kazancı 7, 8 tl benim kazancım 300 tl üzeri... botlar tembel işi insanların kolayına geliyor sanırsam
bu arada serkan abi, türkiye'de olsaydın hediye alır gelirdim yanınaallah sanada bol kazançlar versin
hocam vala helal olsun üyelik tarihinize, mesaj sayınıza bakıyorum da büyük iş başarmışsınız tebrikler
pazar akşam 11-12 arası kesinleşir.Genelde 11 i hangi güne geliyosa gece 11-12 gibi kesinleşiyor.beyler tam olarak pazar mı kesinleşiyor pazartesi mi
başka kaynaklardan youtuba video atanlardan rahatsız olunduğunu sanmıyorum. youtube, yt to yt çalışanlardan rahatsız oluyor üç dört ay öncesini hatırlayın botla adam kanalları kopyaladıkça kopyalıyor, bir şey arattığın da bir video dan 1000 tane çıkıyor insanın içi bulanıyordu. dünyanın en iyi video izleme sitesi ünlem ve ban önlemini yapmasa bildiğin yaz sonu leş gibi çöplük halinde dönecekti. youtub'unun spam'a karşı bir sonra ki adımını botlarla çalışanların ip'e sini tespit edip para kazanmaları kapatmak olarak düşünüyorum. bunada altan altta başlamış durumda. artık çalışıp emek verenler kazanacak. bir arkadaşım benle aynı anda başladı o bot aldı ben serkan abinin çalıştığı prensiple başladım şuan o botla çalışmakta ısrar ediyor ve günlük kazancı 7, 8 tl benim kazancım 300 tl üzeri... botlar tembel işi insanların kolayına geliyor sanırsam
bu arada serkan abi, türkiye'de olsaydın hediye alır gelirdim yanınaallah sanada bol kazançlar versin
Beyler bugun yada yarın kesinlecekse ne zaman banka hesabımızda olur ?
Beyler bugun yada yarın kesinlecekse ne zaman banka hesabımızda olur ?
Resman zamanla boğuşuyorum,nedir bu her ayın 11 ve 22 sinde çektiklerimiz
Ekli dosyayı görüntüle 1643
Bot kullanmadınız vdsmi yoksa kendi pcnizdenmi?teşekkür ederim hocam, evet yeni başladım iki üç ay önce ya başladım ya başlamadım burada serkan hocamız gibi dürüst insanlar olduğu gibi tekel olmak uğruna insanları yanlış yönlendirenler de olduğunu düşünüyorum, bu nedenle her okuduğumu iyi düşündüm ve ona göre strateji ürettim. bot ve spam işine hiç girmedim ve serkan abinin yazılarını tekrar tekrar okudum. gerçek yaşamda da öyle değil mi ? bir programın bir projen olmazsa nasıl kazanacaksın ?
son olarak yeni olan arkadaşların "hangi kategoriden kazanılır" diye yanlış bir olayın peşinde enerjilerini tükettiğini düşünüyorum. serkan hocamızın dediği gibi "her kategoriden kazanılır". eğer olurda kazanamıyorsanız yanlış bir straji ve planlama yapmaktasınız. kafa yormaktan kaçınmayınız. yorulmadan para kazanamazsınız.
değerli arkadaşım, vandetta sen benden daha iyi biliyorsundur, benim nacizane önerilerim yeni olan arkadaşlara. kazanın çok kazanın hem kendinize hem çevrenize faydalı olun.
Anima gorende özgün calisiyorsun!
Nokia Lumia 820 ile gönderildi.
8 mayısta kanalı partner yaptım bu kazanç kesinleşir mi ?
partnere geçerken kanalda ki parayı alır yazıyordu ama hala adsensede toplam kazançlar gözüküyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.