S
Samsung
Guest
23 Cuma //
22sinden önce yatmaz bence 23 ünde cuma hesaplarda olur.
Ben çarşamba alırım diye umut ediyordum ilk ödeme xxxx haneli bide baya heycan dorukta
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
23 Cuma //
22sinden önce yatmaz bence 23 ünde cuma hesaplarda olur.
hacım ödemenin işleme alındığını nasıl nerden anlıyoz teşekkürler
Normalde paralar her ayın 21 i gibi işleme düşüyor şahsen ben 21 i ve gündüzleri bazende engeç 21 i akşamı işlemde görüyorum ödemeleri.Bakalım yarın saat kaç gibi işleme düşecek mangırlar heycan resmen tavan yahuu..
Yani paranın işleme girmesi demek İrlanda'dan paranın gönderildiği yada her an gönderileceği anlamına geliyor işde buda beni çıldırtıyor
Ekli dosyayı görüntüle 1819
Bu gecemi işleme giriyor beyler?
23 ünü geçerse ödemeler kesin kafayı yerim![]()
Ödeme işleme girmeden 1 saat önce banlananlar gördüm sakin olun![]()
bunu gördüğüm kötü oldu çünkü sürekli içimde ban korkusu varyapma etme yönetici kardeş
![]()
Ödemeleri aldılar hocam. Panele gece yansıyor ama daha öncesinde çıkıyor ödemeler.
ödemeyi alim hesap sonra banlanır mı ne olur umrumda olmaz![]()
Hocam Hayırlısıyla banlanma falan olmaz.Adsense banlanması her zaman bir ihtimaldir ama öle sıradan bir olay değildir.
İnşallah perşembe yada Cuma günü Vakıfbank Antalya Hesapta yazarım![]()
Ödemeleri aldılar hocam. Panele gece yansıyor ama daha öncesinde çıkıyor ödemeler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.