geçen ay 11 -11:30 arası yatmış,az önce baktım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaslar bısey sorucam. benım ocak ayı pınım gelmedı ve 3. pini istedım. dogal olarak kımlık dogrulama acıldı. bugun kımlıgın taramasını formu doldurup gonderdım.
1. kac gun ıcınde dogrulanır
2. beklemede olan para ne zaman yatar ?
bugun kesin yatarmi paralar?![]()
doğrulanmıştır bile...ana sayfada kesinleşmiş kazanç kısmı açılmış mı bak..açılmışsa onaylanmıştır.mailini kontrol et.arkadaslar bısey sorucam. benım ocak ayı pınım gelmedı ve 3. pini istedım. dogal olarak kımlık dogrulama acıldı. bugun kımlıgın taramasını formu doldurup gonderdım.
doğrulanmıştır bile...ana sayfada kesinleşmiş kazanç kısmı açılmış mı bak..açılmışsa onaylanmıştır.mailini kontrol et.
mart ın 1-8 arası yatar.
arkadaslar bısey sorucam. benım ocak ayı pınım gelmedı ve 3. pini istedım. dogal olarak kımlık dogrulama acıldı. bugun kımlıgın taramasını formu doldurup gonderdım.
bugün doğrulanabilir hocam, ama beklemedeki para bu ay yatarmı bilmem, diğer aya devredebilir, çünkü hesaplar kesilmiş ayın 23'ünde..
sorun degıl martın ortasında yatsada sıkıntı yok 2. hesabım zaten bu.
Tesekkurler ılgın ıcın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.