Hocam gercekten yatti mi?![]()
bankadan mesaj geldi ama , adsensede hala gözükmüyor hocam , şu bizim uploader bilgilerini alaym
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam gercekten yatti mi?![]()
Benim hesap işbankasında yine de garantiyi mi arayacam kardeşHerşey garantide bitiyor demişsin de
![]()
yok be hocam.arkadaş şakacı herhalde..bizim de ziraat bekliyoruz kedi gibihadi ya Allah şiftah geldi....gerisi biz gelmeyenlere
bankadan mesaj geldi ama , adsensede hala gözükmüyor hocam , şu bizim uploader bilgilerini alaym![]()
Hocam arkadaslardan onay gelmedi ama ben yine de hediye ederim size 1 aylik uyelik![]()
şubeye eft düşer. şubedeki yetkili zaad ok'lediği zaman hesapta görünür.
o yetkili zaad ne zaman ok lerse o zaman hesapta görünür arkadaşlar.
garanti bank daha gelmedi bana..
ziraatte birşey yok-kanıtlayın
yattığını görmeden yattı demişsin yani sonuçtabankayı arayın bekleyen eft var deyin , 5 dkya kalmaz onaylarlar , ben öyle yaptım
nasıl kanıtliim , internet bankacılığı filan o tarz şey yok bende olsa resim atardım
alacaklıları sallarım da sigara parası bile kalmadı yawbugün yatmazsa işimiz var,alacaklılar sırada yaw
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.