2014 OCAK Ayı Kazançları, ŞUBAT Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam hadi konuya dönelim arkadaşlar. malkomxtuba ile bir şeyler paylaşmak isteyenler forum dışı mecralarda iletişime geçsinler, aksi takdirde hem kendisi hem diğerleri uzaklaştırılmaya neden olacak işler yapacaklar.

hocam bu adam şuan bence forumdan uzaklaştırılmalı milleti saçma sapan şeylere yönlendiriyor hackden falan bahsedio şimdi milletin aklına sokacak telif flag yetmezmiş gibi bide bu yüzden başımız ağrımaya başlıyacak zaten bu eleman telifinde flagında kralını atanlardan biridir

Hadi o zaman isi biraz daha heyecanlandiralim.

Odemelerin yattigini bildiren (dogru olarak) ilk arkadasimiza 1 aylik YOUPLOADER hediye :)

hocam bu adam şuan bence forumdan uzaklaştırılmalı milleti saçma sapan şeylere yönlendiriyor hackden falan bahsedio şimdi milletin aklına sokacak telif flag yetmezmiş gibi bide bu yüzden başımız ağrımaya başlıyacak zaten bu eleman telifinde flagında kralını atanlardan biridir

telif ve flag ile uğraşana kadar 2 kanal açar video yüklerim VDS den.

ANLAYAMAZSINIZ :D

KZpDPg.jpg

Arkadaslar garanti bankasini aradim, eftyi hizlandirdim suanda para geldi hersey garantide bitiyor eft tetikleme ile bisey yaptilar bilginize.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuyu Toplam 107 Üye okuyor. (70 Kayıtlı üye ve 37 Misafir)
вєякαη, 0zkan, Abdullah6349, anonyload, baris545, Bedirhan Yılmaz, benmistik, beyto33, brocker, bulutnergis, ByTayfun, By_Mustafa, daralll, dared85, delikurt09, egva06, emrekes, EnemyHunter, engnkrkmz, ergün, erhan_deneme, eserhat, faruk0123, fsever, gfbilker58, gyigit71, Hayko, hellfire, jakabvo, jumana, Kaanbulut, karadeli, killarmy, KimLanBunLaR, Komikix, Konoha, kuulll, Lastfuul, malkomxtuba, mikail9595, mNote, nicholaihel, NoEroin, onlinedetay, organikmakale, Pryde, qwerty06, reis13, Sabırlı, samet_5877, slsrcn, solace, Sonsuzluq, SSemSS, SukruKOYUNCU, synergy, Tahir, TDWeb, teoo, Triqalx, uayaz647, vehbi54, whybae, wolbane, xebat, yasinakcay, yt.kadim, YTCaglar, ytpara333, zzinan
evet topu topu bukadarız ama gel görki ?
xVNVmq.png
tıklama sayfada rekor... 26.956 sayfa tıklaması :D

Konuyu Toplam 107 Üye okuyor. (70 Kayıtlı üye ve 37 Misafir)
вєякαη, 0zkan, Abdullah6349, anonyload, baris545, Bedirhan Yılmaz, benmistik, beyto33, brocker, bulutnergis, ByTayfun, By_Mustafa, daralll, dared85, delikurt09, egva06, emrekes, EnemyHunter, engnkrkmz, ergün, erhan_deneme, eserhat, faruk0123, fsever, gfbilker58, gyigit71, Hayko, hellfire, jakabvo, jumana, Kaanbulut, karadeli, killarmy, KimLanBunLaR, Komikix, Konoha, kuulll, Lastfuul, malkomxtuba, mikail9595, mNote, nicholaihel, NoEroin, onlinedetay, organikmakale, Pryde, qwerty06, reis13, Sabırlı, samet_5877, slsrcn, solace, Sonsuzluq, SSemSS, SukruKOYUNCU, synergy, Tahir, TDWeb, teoo, Triqalx, uayaz647, vehbi54, whybae, wolbane, xebat, yasinakcay, yt.kadim, YTCaglar, ytpara333, zzinan
evet topu topu bukadarız ama gel görki ?
xVNVmq.png
tıklama sayfada rekor... 26.956 sayfa tıklaması :D

kardes ben odeme alamıyorum bu ay :D kasabın dukkanı onunde bekleyen kedı gıbı beklıyorum acaba banada birsey dusermı :D

Arkadaslar garanti bankasini aradim, eftyi hizlandirdim suanda para geldi hersey garantide bitiyor eft tetikleme ile bisey yaptilar bilginize.

Benim hesap işbankasında yine de garantiyi mi arayacam kardeş :D Herşey garantide bitiyor demişsin de :D

вєякαη;280723' Alıntı:
Üstad EFT'nin tetiklemesimi olurmuş ilk defa duyuyorum. Acaba Akbank Tetiklermi ? :)

Hocam banka ile gorusebilirsin bu konuyu disarda oldugumdan dolayi SS koyamiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri