2014 OCAK Ayı Kazançları, ŞUBAT Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar yorumları okudum ama şu konuya tam açıklık getirilmemiş.
3. teliften kapanan kanalların parası kesinleşiyor mu kesinleşmiyor mu?

Benim 2 teliften bekleyen kanallarım var. Şubat ayında da yüklü miktar bekliyorum. Eğer sıkıntı oluyorsa videoları gizleyeceğim.

evet aynı sorun bende de var 2 kanalım 2şer telifli getiriside gayet iyi bu yüzden kanalları kapatmıyorum. eğer yt kapatırsa bu kanalları, kanalların kazandığı paraları keser mi? kesinleşen paralar dahi olsa buna müdahale eder mi ? tecrübeli arkadaşlardan bilgi beklemekteyiz.

simdi gordum.bende bi sorun varmidir acaba?
tum euro hesaplari ayni andami kesinlesir?

Dolar ve euro hesaplari bir kac gun sonra kesinlesir buyuk ihtimal dostum hep oyle oluyor cunku. Bu arada prof foton breaking bad dizisine mi ait? Gectigimiz aksam indirdim 2 sezonu birden bitirmeden kalkamadim anca simdi bitti de yatiyorum bu diziyi izlemedigim gunlere lanet ediyorum

Dolar ve euro hesaplari bir kac gun sonra kesinlesir buyuk ihtimal dostum hep oyle oluyor cunku. Bu arada prof foton breaking bad dizisine mi ait? Gectigimiz aksam indirdim 2 sezonu birden bitirmeden kalkamadim anca simdi bitti de yatiyorum bu diziyi izlemedigim gunlere lanet ediyorum

yok hocam bu Steve Jobs :) siz dediyiniz filmin posterine bakdim fotoraflar benziyo biraz ama :D

Hocam benimde 15 ocakta para kazanma gitmisti 960 tl vardi kanallari ertesi gün (16 Ocak) tamamen silmeme ragmen paranin yarisini vermis umudu kesmiştim :) Daha sonra yanlis hesap yaptik diye geri istemesinler....

Bendekide şans işte ay devretti dedim kanalı sildim. Kesinleşmesini beklemedim. Mantık olarak para kazanması gitti zaten kanalın ayınamı bakar dedim. sonuçta içindeki para yandı dedim sinirlendim sildim. Şimdi kendi kendime kızıyorum 12 sini beklesemiydim diye ama alt kanal olunca açma şansımda yoktu. Bu iş benim psikolajimi bozdu. formda kanalı silipte parası yatan arkadaşlar olunca haliyle insanın psikolojisi bozuluyor.
Yapacakta bişey yok artık ayın 12 sine kadar hiçbir kanalı silmem.

para kazanmam gittiği halde %17 gibi bir kesinti olduğuna göre şanslıyım.2 defa da para kazanmaların kapanmasından zarar etmedim:D

Ala ala bu işten ben bişey anlamadım ayı atlattık diye sildim. nasıl olsa geçen ayın parası garanti diye. Niye geçen ayın kazancını vermiyor. O zaman mantıksal düşünürsek para kazanması kapandıysa kesinleşmeden önceki paralar yanıyor desek, sana niye yatırmışlar.

Acaba birkac gun sonra eklenme olabilirmi ki daha once basina gelen var mi? benimde 9 subatda gitti kazanma sadece 1 telif vardi bende hemen sildim o sinirle ve suan kesinlesmedi miktar iyi olmasa bisey demicemde biraz kabarikti google in ustune konmasina kizarim

Teliften kapanan kanalın ödemesini alan var mı ?

Acaba birkac gun sonra eklenme olabilirmi ki daha once basina gelen var mi? benimde 9 subatda gitti kazanma sadece 1 telif vardi bende hemen sildim o sinirle ve suan kesinlesmedi miktar iyi olmasa bisey demicemde biraz kabarikti google in ustune konmasina kizarim

Peki hocam yüklü miktarı kanalı silmeden bir kaç gün önce mi sağlamıştınız. Hani youtube da yansıma geç oluyor ya. Belki ondan olmuş olabilir.

bu kesinleşmiş para terimi forum ortamında mı türemiş bir terim?
Çünkü adsensede öyle bir şey yazmıyor. Ödenebilir kazanç şeklinde yazıyor. Aynı şeyler mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri