2014 OCAK Ayı Kazançları, ŞUBAT Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim tl adsende kesinlesmemis

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Mesaj saat 18:53:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:45:31 civarında gönderildi. ----------

Baska kesinlesmemis varmi arkadaslar

Tapatalk ile zor şartlar altında gönderildi.

benimde kesinleşmedi. kapanan bir kanalım vardı. ne olcak acaba ?

Benim tl adsende kesinlesmemis

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Mesaj saat 18:53:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:45:31 civarında gönderildi. ----------

Baska kesinlesmemis varmi arkadaslar

Tapatalk ile zor şartlar altında gönderildi.
benim de daha kesinleşmedi napacağız bilmiyorum.
Tecrübeli arkadaşlardan bu konuda yol göstermelerini rica ediyorum.

dolar hesaplarım kesinleşti. niche çalıştığım, vur kaç yaptığım kanalım, 400 dolardan sadece 68 dolar kesinleşmiş. vur kaçta para yokmuş bunu anladım :D

Arkadaşlar Şubat ayı hesaba baktım hiç bir işlem yok demekte. Kanallarımın hepside adsenseye bağlı. 15inde ödeme olurdu olmadı ödeme mi olmadı yoksa bana özgü bir sorun mu var ?

12 şubatta kesinleşen ödemeler ne zaman yapılıyor ?

Ödeme Makbuzu
Google Ireland, Ltd.
Gordon House
Barrow Street
Dublin 4
Ireland

Ödeme tarihi
14.Şub.2014

arkadaşlar 12 sinde pini girdiğim adsense ödeme almış şimdi gördüm, hafta sonu die bakmıordum, para 24 üne bekliodum o hesabada bakmıyordum bugun bi baktım adsense para gönderildi diyor :) hesaba baktım yatmış şimdi sırada 2 adsense hesabının yatmasını bekliyorum :) bu arada para yatan banka kuvyttrk ist..

Ödeme Makbuzu
Google Ireland, Ltd.
Gordon House
Barrow Street
Dublin 4
Ireland

Ödeme tarihi
14.Şub.2014

arkadaşlar 12 sinde pini girdiğim adsense ödeme almış şimdi gördüm, hafta sonu die bakmıordum, para 24 üne bekliodum o hesabada bakmıyordum bugun bi baktım adsense para gönderildi diyor :) hesaba baktım yatmış şimdi sırada 2 adsense hesabının yatmasını bekliyorum :) bu arada para yatan banka kuvyttrk ist..

hayırlı olsun hocam bende 14 ünde girdim bakalım yarın bekliyorum parayı :D

Hemen Cekmeye giitm şimdi Geldim :D darısı bekleyen arkadaşlara..

[MENTION=1523]mNote[/MENTION]

kusura bakmayın etiketlediğim için ama konuyu siz açtınız diye etiketledim.

TL hesabım var 735 TL sadece 10 gün adsense açık kaldı sonra kapandı hepsi bütün kanalların para kazanmaları ben de ara vermek en iyisi dedim(hem de içerideki parayı riske etmem diye düşündüm)Ocak 15 den Şubat 14 ye kadar hiç video yüklemedim. Hala kesinleşmiş değil.

Fikir sahibi olan özelliklede mNote sizden yorum bekliyorum parayı alacak mıyım? kesinleşmemesinin bir sebebi var mı? Herhangi bir bildirim yapmam gerekiyor mu?

[MENTION=1523]mNote[/MENTION]

kusura bakmayın etiketlediğim için ama konuyu siz açtınız diye etiketledim.

TL hesabım var 735 TL sadece 10 gün adsense açık kaldı sonra kapandı hepsi bütün kanalların para kazanmaları ben de ara vermek en iyisi dedim(hem de içerideki parayı riske etmem diye düşündüm)Ocak 15 den Şubat 14 ye kadar hiç video yüklemedim. Hala kesinleşmiş değil.

Fikir sahibi olan özelliklede mNote sizden yorum bekliyorum parayı alacak mıyım? kesinleşmemesinin bir sebebi var mı? Herhangi bir bildirim yapmam gerekiyor mu?

Para kazanmaları açmadınız için o para kesinleşmez hocam.

TL hesabımı sizin hocam ? Bende 14 şubatta pinimi girdim. TL hesabı. Bende alırmıyım ozaman yarına ödeme ?

TL hesabı bende şaşırdım 12 inde girmiştim pini yattı 2 aydır beklemekten sıkıntı para ne etsin :D

İnşallah yatar hocam bende diğer 2.hesabı bekliyorum bakalım.. o yatmadı daha..

TL hesabı bende şaşırdım 12 inde girmiştim pini yattı 2 aydır beklemekten sıkıntı para ne etsin :D

İnşallah yatar hocam bende diğer 2.hesabı bekliyorum bakalım.. o yatmadı daha..
Benimde 2 aydır bekliyor hocam :D. Umarım benkide birkaçgüne yatar. Borçları ödeyeceğim. Geri kalan parayıda izmire taşınıyorum 1 ay parasız kalacam ölümlük kalcak.

Arkadaşlar merhaba. Şubat ayı altında hiç bir işlem gözükmüyor yazıyor bende nedenini bilen birisi var mı ?

Arkadaşlar merhaba. Şubat ayı altında hiç bir işlem gözükmüyor yazıyor bende nedenini bilen birisi var mı ?

Şubat ayı kazançları henüz kesinleşmedi. Şubat ayı kazançları 12 Martta kesinleşecek. Herayın 12sinde kesinleşir çünkü ödemeler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri