Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz bu adsense şubat 28 ne kadar olan kazançlarmı kesinleşiyor yoksa mart 11 e kadar mı anlayamadım :S
Dolar hesaplarinin da kesinlesmesini dort gozle bekliyorum
Sent from my HTC One
ah ulen ah 95-92-87-47- bu rakamları rüyamda bile görmüyorumbir ay falan oldu bir rüya gördüm rüyamda kanalımın abonesi 100 falan geciyor o kadar çok seviniyorumki
![]()
gardeş allah 1 ise 1000 yapsın kat kat fazla versin...
bu yüzden %10 kesintili partnerler valla olmaz böyle![]()
Bilmiyorum dikkat edenler oldu mu bugünden itibaren adsense yeni güne saat 09:15'te geçti. Uzun zamandır kullanıyorum hep sabah saat 10:15-10:30 arası bir sonraki güne geçerdi.
gecen ayda görünenden fazla kesinlesmisti, bu ayda aynısı oldu, cok sevindirik oldum ^_^
hesap sonu para 520 liraydı kesinleşen 350 lira 150 lira kesinti çok değil mi sizcede anlamadım niye bu kadar oldu
Pin isteme olayı nasıl gerçekleşiyor arkadaşlar. İlk ödememi alacağım da . 260 tl ödenebilir miktar var . Şimdi nasıl yapacağım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.