2014 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz bu adsense şubat 28 ne kadar olan kazançlarmı kesinleşiyor yoksa mart 11 e kadar mı anlayamadım :S

Lirali adsenselerimin toplaminda %21.5332189'luk bir kesinti var.
Dolar olanda ise %17.36 kesinti var.

---------- Mesaj saat 01:49:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:47:32 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz bu adsense şubat 28 ne kadar olan kazançlarmı kesinleşiyor yoksa mart 11 e kadar mı anlayamadım :S

Subat ayi boyuncaki kazanclar.

Suraya tikla kesinlesen kazancini gorursun
https://www.google.com/adsense/app#payments3/h=BILLING_SUMMARY

ah ulen ah 95-92-87-47- bu rakamları rüyamda bile görmüyorum:):) bir ay falan oldu bir rüya gördüm rüyamda kanalımın abonesi 100 falan geciyor o kadar çok seviniyorumki :):):)

gardeş allah 1 ise 1000 yapsın kat kat fazla versin...

saolasın kardesım yardımcı olabılırım yapmak ıstersen :) elimde altın lıste var

Pin isteme olayı nasıl gerçekleşiyor arkadaşlar. İlk ödememi alacağım da . 260 tl ödenebilir miktar var . Şimdi nasıl yapacağım

Bilmiyorum dikkat edenler oldu mu bugünden itibaren adsense yeni güne saat 09:15'te geçti. Uzun zamandır kullanıyorum hep sabah saat 10:15-10:30 arası bir sonraki güne geçerdi.

herkese hayırlı olsun arkadaşlar.özellikle ilk kazancını bekleyenlere

Ay sonu yıllık izin kullanıp uzun bir seyahate çıkacaktım. Maaşa dokunmadan adsense sponsorluğunda tatil yapmak güzel olacak :)
Herkese bol kazançlar.

Bilmiyorum dikkat edenler oldu mu bugünden itibaren adsense yeni güne saat 09:15'te geçti. Uzun zamandır kullanıyorum hep sabah saat 10:15-10:30 arası bir sonraki güne geçerdi.

Adsense'nin raporlar, Google'un merkezindeki yerel saate gore olusturuluyor, yani Pasific time. Normalde Tr'ye gore 10 saat geride oluyor bu saat dilimi, ancak gectigimiz haftasonu Amerika'da saatler bir saat ileri alindi. Onun icin Turkiye'de de saatler ileri alinana kadar simdilik arada 9 saat fark var.

---------- Mesaj saat 03:52:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:19:29 civarında gönderildi. ----------

gecen ayda görünenden fazla kesinlesmisti, bu ayda aynısı oldu, cok sevindirik oldum ^_^

Bunun sebebi kanal ticareti yapmayla veya kanallarini adsenselerin arasinda gezdiremyle alakali. Benim de 2 lira kazanan bir adsensemde 2000 lira civarinda bir kesinlesen var, ama sebebi, kanallari adsenseler arasinda dolastirmam.

Cemocan03 . nasıl olacak abim çok sevinirim inan

hesap sonu para 520 liraydı kesinleşen 350 lira 150 lira kesinti çok değil mi sizcede anlamadım niye bu kadar oldu

işin yoksa bekle şimdi 24-25 ini :D ben asıl martın ödemelerini merak ediyorum sapa sağlam çıkartır herkes umarım geriye kalan tüm ayları

Önceki aylardaki gibi stabil %16 bir kesinti olmuş.
Şimdiden ilk ödemeyi alacak arkadaşlar panik yapmasın ödemeler geçen aydan edindiğimiz tecrübeye göre Cumartesi gününe geldiği için pazartesi günü yerine salı günü yapmıştı, bu sefer de en geç salı günü alırız. :)

Bol kazançlı bir mart ayı geçirmeniz temennisiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri