Yahu yine hafta sonuna geldi olamaz böyle birşey siz yine 25 inde alacağız deyin beyler şuna hesaplarınızı ona göre yapın 24 ü pazartesi 1günde aksatabilir geçen sefer gibi adsense
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
22 sinde yatar 22 si hafta sonuna denk gelirse ilk iş gününde yatar. bu arada hala 1 hesabımda hareket yok. kesinleşme olmadı.
bu hesabının adsensesi dolar mı
tl. hesaplarım.
içinde yüklü bir miktar varmıydı, yani ilerde bunla alakalı önlem almak için soruyorum
Şubat ayı kazancı 568,00 tl gösteriyor ama kesinleşen 260,00 tl. Spam yok, vur kaç yok bu kadar çok kesinti sizce normal mi?
daha öncede mesaj attım ben kazanç 102 tl kesinlesen 48 tl
AdSense hesabınızdaki raporların amacı, size hesabınızdaki güncel etkinliğe ilişkin yakın tahminler sunmaktır. Ancak, kayıtlarımızın gecikmeli olarak işleme koyulması, yuvarlamadan kaynaklanan uyuşmazlıklar ve de geçersiz gösterim ve tıklamalara ilişkin ek tedbirler gibi faktörler için hesabınızda düzenlemeler yaptığımızdan, bu kazançlar ilgili ayın sonuna kadar kesinleşmez. Kazançlar, doğrulandıktan sonra, kesinleşmiş kazançlarınızı yansıtan Ödemeler sayfasında yayınlanır. Kesinleşmiş kazançlarınız, geçerli etkinliğiniz için alacağınız tüm geliri içerir. Geçersiz tıklamalardan veya gösterimlerden elde edilen gelir, bu durumdan etkilenen reklamverenlere geri ödenir.
Hesabınızın Ana Sayfa sekmesinde, aşağıdaki bilgiler gösterilir:
Tahmini kazançlar: Bugün, dün, bu ay şimdiye kadar ve geçen aya ait son zamanlardaki hesap hareketlerinizle ilgili yakın tahminler
Kesinleşmiş kazançlar: Onaylanmış tıklamalar ve gösterimler için alacağınız tüm geliri içeren kesin kazanç tutarları. Bu tutarlar Ödemeler sayfanızda bulunan bilgilerle eşleşir.
Ödenmeyen kesinleşmiş kazançlar: Bu bölüm, henüz ödeme eşiğinize ulaşmadıysanız, her ayın başında görüntülenir. Bu, bir önceki ayda gerçekleşen hesap hareketlerinizi yansıtır.
Sonraki ödeme: Bu satır, kazançlarınız ödeme eşiğini aştıktan sonra görüntülenir. Bu, sonraki ödeme döngüsünde elinize geçebilecek ve almaya hak kazandığınız tutarı gösterir.
Hesabınızdaki geçersiz tıklamalar ve gösterimlerden dolayı, tahmini ve kesinleşmiş kazançlar arasında bir uyuşmazlık olabilir. Geçersiz etkinliklere trafik kaynakları veya reklam uygulamasındaki sorunlar neden olabilir. Daha fazla bilgi edinmek için başlangıç kılavuzunu ve geçersiz etkinliği engellemeyle ilgili ipuçlarını incelemenizi öneririz.
Ayrıca, Şartlar ve Koşullar'da ana hatlarıyla belirtildiği gibi, yayıncıların sitelerinde reklam yayınlayan reklamverenlerin ödeme yapmaması halinde, yayıncıların kazançlarında düzenleme yapma hakkımızı saklı tutarız. Ancak, geçmişe baktığımızda, bu durumun yayıncıların tahmini kazançlarına kıyasla kesinleşmiş kazançları üzerindeki etkisi düşüktür.
Geçersiz etkinlik saptama sistemimizin bütünlüğünü korumak ve kullanıcıların sistemi atlatmalarını engellemek için, gün veya kanal başına yapılan ayarlamalara ilişkin ayrıntıları vermemiz mümkün değildir. Bu geçersiz etkinlik tedbirlerinin, AdSense siteleri ağımızın reklamverenler, yayıncılar ve kullanıcılar için güvenli ve yararlı bir ortam olma özelliğini korumak adına uygulandığını lütfen unutmayın.
Kapanan kanalı direk silmişdim parasını vermişler çok mutlu oldum % 20 kesinti var sadece süper ya teşekkür ederim serkan abi
bir adsemsede % 3 kesinti var sadece
4 kanalımdan toplam XXXX miktar kazancım vardı. Şubat ayı sonuna doğru tüm kanalların para kazanması kapatıldı. Ben de hiçbirinin para kazanmasını açmadan komple hesapları sildim yoluma devam ettim. Şimdi kesinleşene bakıyorum %27 bir kesinti var sadece.
Bundan sonra hiç uğraşmam para kazanması kapanan kanalın hesabını komple siler geçerim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.