2014 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
para kazanması kesinleşmeyen varmı acaba ?? bende kesnleşmemiş de

benim içerik barındırıcılar için olan kısımda 196 tl yazıordu şimdi şubt ayı ödenebilecek miktar olarak 156 tl yazıor, kesinleşen miktar bumu ?

22 tlden 5 tl kesinleşti bari pin yola çıkar diye seviniyoduk olmadı :(

%20 ile yırttık para kazanma falan gitmişti ama etkisi olmamış sanırım :D

arkadaşlar yenı konu acmak ıstemedım şu mesajda ne demek ıstıyor uyku sersemı anlayamadım :)

Sayın Kullanıcımız,

Bize PIN'iniz hakkında yazmak amacıyla zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. PIN’inizi gönderebileceğiniz süreyi üç ay uzattık. Dolayısıyla, yaklaşık 48 saat sonra web sitenizde alakalı reklamların tekrar görüntülenmeye başlaması gerekir. PIN'inizi 2014-03-16 tarihine kadar göndermelisiniz. Bu tarihi geçirirseniz, sayfalarınızda görüntülenen reklamlar tekrar durdurulacaktır.

PIN'iniz size ulaşmadıysa, lütfen bu talimatları izleyerek başka bir PIN isteyin (en fazla 3 defa PIN isteyebilirsiniz). Yeni bir PIN isteyebilmek için en son PIN'iniz gönderildikten sonra 3 hafta beklemeniz gerekir.

Yeni bir PIN istemeden önce lütfen ödeme adresinizin doğru olduğundan emin olun. Adresinizi gözden geçirmek ve düzenlemek için bu talimatları izleyin.

Üç PIN isteme hakkınızı da kullandığınız halde hiç PIN almadıysanız, lütfen hesabınızda oturum açın. Ana sayfanızda, bize adresinizi doğrulayan bir resmi belgeyi nasıl göndereceğinizi açıklayan talimatların yer aldığı bir uyarı göreceksiniz.

Hesap doğrulama sistemimiz konusunda gösterdiğiniz sürekli anlayış ve işbirliği için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi

Bizde kesinleşecek kazanç dahi yok sen yine iyisin biz napalım:(

Benımde ılk ay oyleydı sonra olayı yavas yavas cozmeye basladm sımdı sureklı sehırdısına cıkıyorum bı bıtsın ısım xxxx lere cıkacagm ınsallah sqna tavsıyem kımsenın dedıgıne bakma her aklına gelenı yap elbet bırı tutuyor

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

880 liradan 1 lira kesinleşmiş kanallarım para kazanmaya kapanmıştı bunu düzeltirler mi yoksa ocağıma incir mi diktiler :)

880 liradan 1 lira kesinleşmiş kanallarım para kazanmaya kapanmıştı bunu düzeltirler mi yoksa ocağıma incir mi diktiler :)

Ben de anlamadım bu işi, kimi diyor ki "+gmailden itibaren siliyorum kazanç kesilmiyor", kimi diyor ki "+g ile kanalların para kazanmasını açıp siliyorum komple, kazanç fazla kesilmiyor" cidden anlamadım bu işi, benimde para kazanmalar gitmişti +g ile kesip bağladım ve komple sildim %90 kesinti, tmm benim fazla kazanç yoktu ama insanın canını sıkıyor.

Yani anlamadığım şimdi 1k ya ulaştık diyelim ve para kazanmalara kapandı biz ne yaparsak bu 1k'dan çok fazla kesinti olmadan alırız. Bence bu sorunun cevabı aranmalı çünkü; bu sıkıntı da olan görüyorum ki çok arkadaş var. Yani, atıyorum kazandığımız 1k'nın büyük çoğunluğu kesintiye uğrarsa bu boşa kürek çekmek olur. Bu benim düşüncem. Herkese kazançları hayırlı olur inşllh..

Hocam düzeltmezler kanallar gidince elde birşey kalmayınca adamların paranıda silmiş.Para kazanmaya kapatılsa bile yine biraz para verirlerdi sende hepsini silmişler morali bozmayayım ama düzeltmezler malesef:( yine kazanırsın sağlık olsun yapcak bişe yok kardeşim :(

Adsense'nin raporlar, Google'un merkezindeki yerel saate gore olusturuluyor, yani Pasific time. Normalde Tr'ye gore 10 saat geride oluyor bu saat dilimi, ancak gectigimiz haftasonu Amerika'da saatler bir saat ileri alindi. Onun icin Turkiye'de de saatler ileri alinana kadar simdilik arada 9 saat fark var.

---------- Mesaj saat 03:52:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:19:29 civarında gönderildi. ----------

Bunun sebebi kanal ticareti yapmayla veya kanallarini adsenselerin arasinda gezdiremyle alakali. Benim de 2 lira kazanan bir adsensemde 2000 lira civarinda bir kesinlesen var, ama sebebi, kanallari adsenseler arasinda dolastirmam.
hocam dediklerin alakali bi durumum yok yada anlayamadim. 2 kanaldan gelen para tek adsense hesabim var hatta kanallarindan birini de telif content id uyarisi yuzunden para kazanmasi kapanmadan komple silmistim, kesinti olcagindan emindim

Hocam düzeltmezler kanallar gidince elde birşey kalmayınca adamların paranıda silmiş.Para kazanmaya kapatılsa bile yine biraz para verirlerdi sende hepsini silmişler morali bozmayayım ama düzeltmezler malesef:( yine kazanırsın sağlık olsun yapcak bişe yok kardeşim :(

eyvallah kardeşim boş boş ekran karşısında beklemeyeyim o zaman

Arkadaşlar 268 Tlden 105 Tl kesinleşmiş sizce normal mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri