2014 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşlemde 2. Ödememi Alıyorum :)

süper oldu. bütün hesaplarımda işleme girmiş. hadi bakalım yarın yatar umarım....

tl hesabı kazançları işleme girmiş görünüyor.yarın öğlen yatar inşallah.

beyler yarın yatarmı ödeme var yarın geçen ay pazartesi işleme girip salımı yatmıştı yoksa pazardanmı işleme girip salı yatmış

Yarın yatar %99 ama pazar işleme girdiğini ilk kez gördüm.

beyler yarın yatarmı ödeme var yarın geçen ay pazartesi işleme girip salımı yatmıştı yoksa pazardanmı işleme girip salı yatmış

Salı günü yatması da ihtimaller dahilinde hocam ödemeler 25 veya 26 sına göre ayarlamak en iyisi ama geçen ay ki aksiliğin bu sefer olacağını sanmıyorum.

Subat ayi isleme cikmis bu arada pm atmis biri kac ay diye

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk ödememi alcam hayırlısı ile ama nedense gecmise yönelik ödememi 18 martta yatırdıkları halde bankada bir hareket yok acaba subatın ödemesi ilemi gelcek ?

1.122.tl isleme alinmis. Gelecek ay insallah 2000i bulacak. Ben sali gunu yatar diye dusunuyorum. Ilk isim youploader+vps almak olacak. Herkese simdiden hayirli olmasini diliyorum.

Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı ..

google belirttiği gibi ayın son haftasın da kazançları yatırıyor sanırım gece 12 ye kadar ki işleme alınan hesaplar yarın, 12 den sonra ki işleme girenler de salı günü hesaba aktarılır.

3 hesaptan biri işleme girdi diğer 2 si beklemede, işin enteresan tarafı işleme girmeyen adsensler 4-5 yıllık adsens :D

Bugun işleme alındıysa yarın oglen 2 gibi hesaba yatar diye tahmin ediyorum inşALLAH ... :))

Herkese hayırlı olsun arkadaşlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri