2014 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işleme girdikten sonra yatmama ihtimali olabilir mi? yani bank falan zorluk çıkarabilir mi?

şimdi arkadaşlar aramaya başlar
+yarın nereye gidiyoz morukcum
+oo kardeşim benim dışarı cıkalım mı
+ ya kardeşim ben kazansam hepsini yerdim
vsvsvs
:D :D :D

geçen ay pazar işleme girmemişti galiba yanlış hatırlamıyorsam pazartesi işleme girmişti salı günü almıştık

XXXX TL işlemde. Cuma yıllık izne çıkıyorum eşimle. Adsense sponsorluğunda güzel bir tatil olacak :)
Herkese bol kazançlar.

İşleme girmeyenlerin telaş yapmasına gerek yok arkadaşlar.işleme girmeyen hesaplarda ya bu gece yada yarın işleme girecekdir diye tahmin ediyorum.

Dont Panik. :D

Benim bu ay pin girdiğim adsense de ocak ayı ödemesi yapılmış
ama şubat hala işlemde görünüyor

Bu arada belirteyim;

yukarıdaki mesajımı okuyan arkadaşlar pm atıp kategorimi soruyor :) ancak şunu söyleyim arkadaşlar.
Ben bu siteye ocak ayında üye oldum ve 2. ödememi alacağım youtube işinden. Daha önce R10 dan tanıyanlar vardır belki, çok eskiden beri webmasterlık yapmaktayım. Youtube ile direkt alakası olmasa da en azından nasıl başlık gireceğimizi nasıl açıklama ve etiket ekleyeceğimizi bilebiliyoruz.

Özel bir şirkette önemli bir pozisyonda görev almama rağmen bu işlerden kopamadım. Günde 1-2 saatimi ancak ayırabiliyorum, daha fazlası olsa eminim daha fazla da kazanabilirim çünkü youtube bir derya bana göre.

Kategori olayına gelirsek;
her kategori bir değerdir aslında. Önemli olan nasıl çalışacağını bilebilmek.

Ben de bu forumda tüm mesajları okudum diyebilirim. Daha sonra işe koyuldum. Herşeyimi excel de tutuyorum düzen içerisinde. Çerezleri sürekli temizliyorum vs.

Özetle, düzenli çalışmak ve ne yaptığını bilerek çalışmak çok önemli. Diğer türlü 100 kanal açıp hiçbirini takip edemiyorsanız zaten en başında kaybediyorsunuz.

Teşekkürler.

x.xxx tl işlemde. :D

kardeşlerim bir şeysorucam. yeri degıl ama; birden fazla adsense ile((isim aynı, adres vebanka farklı) hesapları aynı pcden up down yapsam kontrol etsem sıkıntı cıkıyormu. fazla hesap kullananlar bilgi verebilir mi?

x.xxx tl işlemde. :D

kardeşlerim bir şeysorucam. yeri degıl ama; birden fazla adsense ile((isim aynı, adres vebanka farklı) hesapları aynı pcden up down yapsam kontrol etsem sıkıntı cıkıyormu. fazla hesap kullananlar bilgi verebilir mi?
sorun olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri