2014 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kimsenin size yada başka bir yönetici arkadaşa kızdığını düşünmüyorum.Bu konuda üyeler heyecanlarını yazıyolar.İlk defa para alacak arkadaşlar yorum yapıyor.Bunun neresi yanlış olabilir ?

lütfen,bakmadan önyargılı cevap vermeyelim.ilk uyarıdan sonra yazanlara bakın benden eski üyeler olduğunu göreceksiniz...

yine 25.inde alacağız inşAllah geçen ay olduğu gibi

Paralarin yarina kalacagi ihtimali %90 iken neden bu kadar tartisma oluyor anlamıyorum.bidahaki ay cumaya denk gelecek yönetim dua etsinde ödemeler sarkmasin yoksa p.tesiye kadar olacak 3 gün fark forumda adam birakmaz. Herkez banlanir hehe [MENTION=4347]daralll[/MENTION];

Ayrıca geçmiş aylarda ödeme günleri belli bile değilken bu heyecan olmuyordu

Arkadaşlar herkes heyecan olabilir bunu normal karşılamak lazım.Şu da var ödeme ne zaman yapılacak v.s bunun gibi sorular sormakta normal değil ilk sayfada yazıyor.Ödemeler sarkabiliyor inanın benimde çok ihtiyacım var ona göre ayarladım bugün alırım dedim olmadı yarın %99 yatar herkes parasını alır geçen ayda böle olmuştu galiba

en geç öğleden sonra hesaplar da olur. para adsense de çıktıktan sonra bankanın kontorulundedir genellikle banka bekletir bankanı ararsan onaylanıp yatırılır hesaba.

hiçbirşey yapmadan beklersen yarın yatar.

şubem ile görüştüm bilgilerimi verdim bakacak havuzda bekletiliyor mu diye 10 dk sonra arıcaz dedi :D havuzda ise ödeme hesaba geçecek

Sonuc alabildiniz mi :)?

Adsense odemelerinin 3 ten sonra yapildigini gormedim bu kadar sure boyunca.

Gecen ay odemelerin basladigi saat 13:10 civariydi.

Gecen ay da hafta sonuna geldigini azicik arastiran (bilmeyenler) , bir onceki ayin odeme basligina giren gecen ay odemenin sali gunu yapildigini gorurdu.

Yarin odemeler en gec 1 -2 arasinda yapilacagini saniyorum.

Cokta kasmaya gerek yok odemesi islemde olan hicbir hesabin parasi google da kalmaz.

Valla ben konunun ayın 22 23 24 ve 25inde hortlamasını seviyorum on numara heyecan oluyor her ana sayfayı actıgımda konu bı ust sıradaysa hemen gırıp bakıyorum odemeler baslamısmı diye valla benim için bir nevi hobi oldu artık :D

Beyler paralar yarin saat 14 e kaldi....

öğleden önce yattığına hiç şahit olmadım.uzun zamandır yt ile uğraşan arkadaşlar daha iyi bilir tabi

2 aydır 22 si hafta sonuna denk geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri