Umarım fazla kesinleşir 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
partnermi ?Merhaba Arkadaşlar,
Bu ay ödemelerimiz her zaman olduğu gibi 11 Ağustos Pazartesi akşam 8 12 Arası kesinleşmesini bekliyorum. 22 si veya 25 i Pazartesi banka hesaplarına geçmesi gerekiyor. Akşam mesai bitimine kadar (17:00) kadar tamamı yatmış olur. Benim ödemem gelmedi gitmedi gibi gereksiz mesajlar atmanıza gerek yok. Mesai bitimine kadar süresi var.
Not : Kazançların Görsel Paylaşımı Yasaktır.
Kesinti hesaplamayı bilmeyenler için :
Örnek TEMMUZ ayı kazancı 750 TL Kesinleşen 640 TL
750-640= 110 TL
110/750= 0.14
Yani kesinti %14
Herkese Bol Kazançlar ..
Ayın 11inden önce kesinleşmiyor arkadaşlar, biraz daha beklemeniz gerekiyor.
partnermi ?
youtube arasıra fazla para veriyor inş yine öle olur youtube en sevdiğim davranışı fazla para vermesi![]()
bana daha hiç fazla para vermedi nasıl oluyor bu![]()
partnermi ?
arkadaşlar kanal patnere bağlı idi Quiz ödemsini alabilirmiyim .? kazanç yansımasını nerden öğrenebilirimbi bilği arkadaşlar
quiz konusunda sorsana abi bunu burada neden soruyorsun?burda 3 kişi varsa quiz kullanan,orda 100 kişi olur
![]()
ilk paramı alacağım bende 35 tl aylık getiri sağlayınca böyle oluyor. Umarım ileride durumu tam olarak anlarsam üniversite harcımı yatıracağım inşAllah
Geçen ay %25 kesti bu ay 22 Temmuzda 26 kanal spamdan patladı.
Bakalım % kaç kesecek bende çok merak ediyorum.
Bir kıyakta bize yapıp üste + 300-500 Bize verse ne güzel olur.
![]()
Geçen ay %25 kesti bu ay 22 Temmuzda 26 kanal spamdan patladı.
Bakalım % kaç kesecek bende çok merak ediyorum.
Bir kıyakta bize yapıp üste + 300-500 Bize verse ne güzel olur.
![]()
Birşey soracağım spamdan kapanan kanalları tel doğrulaması yapıp silmesek bir sorun olurmu acaba ödemeyi alabiliyormuyuz ve kesinti nasıl oluyor?
Birşey soracağım spamdan kapanan kanalları tel doğrulaması yapıp silmesek bir sorun olurmu acaba ödemeyi alabiliyormuyuz ve kesinti nasıl oluyor?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.