2014 TEMMUZ Ayı Kazançları, AĞUSTOS Ödemeleri -TEK BAŞLIK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne demek istiyorsun yani anlamadım ben?100.000.000 ?

konuyu benmi anlamıyorum yoksa youtube ile ortak olanlarmı var?
cahilliğimi maruz görün

yok reyiz ya gırgır yapıyom sitede birçok kişi kazandığından fazla miktar sallıyo ortaya bende ve bazı kişiler 8 haneli 9 haneli diyip gırgır yapıyoz :D

Arkadaşın demeye çalıştığı eğer Youtube kanallarınızı tek tek gezerseniz analytics kısmındaki miktarları toplarsanız adsense'iniz de kesinleşecek miktarı bulursunuz. Yani Youtube analytics kısmındaki temmuz ayı kazançları tamamen kesinleşti ;)

Boşuna admin olmamışsınız, bazı arkadaşların 1000 küsür mesajı var ama algılama güçlüğümü var yoksa çok mu cahiller bilemiyorum. Beni açıklama yapmaktan kurtarmışsınız teşekkürler.

5-10 kanalım yok. 140 tane kanalım ve bir sürü alt kanalım var tek tek girip kazançını alacaksak saçmalık ;)

Boşuna admin olmamışsınız, bazı arkadaşların 1000 küsür mesajı var ama algılama güçlüğümü var yoksa çok mu cahiller bilemiyorum. Beni açıklama yapmaktan kurtarmışsınız teşekkürler.

Henüz tamamen kesinleşmedi son baktığımda 22-31 arası tamamlanmıştı. Geriye doğru gidiyor.

Bu ay bütün kanallar patladı hangi kanallara girip kontrol edicez :)

5-10 kanalım yok. 140 tane kanalım ve bir sürü alt kanalım var tek tek girip kazançını alacaksak saçmalık ;)

orası sizin sorununuz herkesin sizin gibi 100 küsür kanalı yok sizin 100 küsür kanalınızdan aldığınızı 2 kanaldan alanlarda var. ;)

Henüz tamamen kesinleşmedi son baktığımda 22-31 arası tamamlanmıştı. Geriye doğru gidiyor.

Bende tamamen kesinleşme olmuş görünüyor. Sorun mu var acaba?

orası sizin sorununuz herkesin sizin gibi 100 küsür kanalı yok sizin 100 küsür kanalınızdan aldığınızı 2 kanaldan alanlarda var. ;)

Bende tamamen kesinleşme olmuş görünüyor. Sorun mu var acaba?

Ben gün gün takip ediyorum. Öğleden sonra baktım 22 - 31 arası kesinleşmişti geriye doğru gidiyordu. Gece 4 gibi başladı kesinleşme.

geçen ay kanallarımın para kazanması kapanmıştı 400 lira kadar para vardı adsensede.para kazanması kapanan kanallarımı silmedim ve adsensedeki para kesinleşmedi bu ay o kanalları sildim.adsensedeki para kesinleşirmi acaba bu ay

27 sinde onaylanan adsenselerin paraları bi türlü yatmadı beaaa 8 i oldu

ilk paramı alacağım bende 35 tl aylık getiri sağlayınca böyle oluyor. Umarım ileride durumu tam olarak anlarsam üniversite harcımı yatıracağım inşAllah

Anladım hocam peki ben bu ay kanaldan 160 tl kazanmışım. Ancak kanal kapandı kesinlesen miktar ne olur tahminen?

Yüzde 18 gibi normal kesintide olabilir çok büyük bir kesintide kimse birşey diyemez ben genelde normal kesintiyle aldm kapanan kanalların parasını ama sen en kötü duruma göre ayarla kendini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri