2014 TEMMUZ Ayı Kazançları, AĞUSTOS Ödemeleri -TEK BAŞLIK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
odemesi işleme girmeyen varmı mail dahi gelmedi hesap ayakta. sorun yok..

вєякαη;554840' Alıntı:
diğer bankalarda yattı bankaya ama akbank ödeme makbuzu çıkmış olmasına rağmen yatmadı

yav kardeş ne bu yav ne telaş yaptın böyle görende yeni üye zanneder seni sabret yarın yatar yarında yatmazsa bi mail vardı adsensenin o maile mesaj at çok ilgililer yağmur diye bir bayan vardı o ilgleniyor baktın ödeme çıktı dedi sana makbuzu al bankana git yinemi çözemedin başka hesap aç değiştir o zaman mutlaka yatar

yav kardeş ne bu yav ne telaş yaptın böyle görende yeni üye zanneder seni sabret yarın yatar yarında yatmazsa bi mail vardı adsensenin o maile mesaj at çok ilgililer yağmur diye bir bayan vardı o ilgleniyor baktın ödeme çıktı dedi sana makbuzu al bankana git yinemi çözemedin başka hesap aç değiştir o zaman mutlaka yatar

alacağım ödemeyi bilsen emin ol böyle düşünmezdin geçen ay da bu tip sorunlar oldu ve bazı arkadaşların yatmadı insan ister istemez kıllanıyor

benim adsense ekranında hala sözleşme duruyor.ne kesinleşeni ne de işleme girip girmediğini görüyorum.telaş yok.:)

Ödeme saat 10:00da hesabımda oldu. Enpara. Herkese hayırlı uğurlu olsun.

Bankasya hesaba gelmemiş benim de normalde hiç sıkıntı çıkmamıştı. Ödeme yapıldı da yazmıyor işin ilginci.

vakıf,iş bankası,ziraat hesaplarıma gelmiş.bende fire yok...parası işleme giren ama gelmeyen varsa bankayı arayıp bi sorsun arkadaşlar.daha önce bankayı arayıp onay vermedigi için bekletilenler gördüm,denizbankdı sanırım ama digerlerindede arada olabiliyor bu tür şeyler.özellikle o hesaba ilk kez para geliyorsa adsenseden,bu ihtimal daha yüksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri