Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hala işleme girmiş adsense yok..dahada kazanç konusu açmam bu son olsun![]()
Ben açsaydım cuma günü almıştık ödemeleri![]()
vakıf,iş bankası,ziraat hesaplarıma gelmiş.bende fire yok...parası işleme giren ama gelmeyen varsa bankayı arayıp bi sorsun arkadaşlar.daha önce bankayı arayıp onay vermedigi için bekletilenler gördüm,denizbankdı sanırım ama digerlerindede arada olabiliyor bu tür şeyler.özellikle o hesaba ilk kez para geliyorsa adsenseden,bu ihtimal daha yüksek.
Hocam bankayı aradım, hangi bankadan gönderiliyor, takip nosu falan sordu cevap veremedim tabi bunları nerden nasıl öğrencez?
Tapatalk ile gönderildi.
Bizim ödemelerin bugün işleme girip yarın yatma olasılığı kaç?
Çok kotu oldu bu bizi unuttularmi acaba%5 ben 30 gundur işleme girmesini bekliyom daha girecek.
%5 ben 30 gundur işleme girmesini bekliyom daha girecek.
Hocam bankayı aradım, hangi bankadan gönderiliyor, takip nosu falan sordu cevap veremedim tabi bunları nerden nasıl öğrencez?
Tapatalk ile gönderildi.
Bize verilen bilgilerde takip no yok ne yazık ki. Yatmazsa paran, adsenseye yazıp durumu izah etmen gerekiyor, yeniden paranı yolluyorlar. Böyle sorunlar genelde, adsenseye tanımlı hesabın adı ile bankadaki hesabın adının farklı olmasından kaynaklıdır. Bir de bankanın şubesine gidip eftyi onaylayan kişinin ismin tutmamasından red verip vermediğini de öğrenebilirsin.
Hocam banka doğrulaması için küçük bir miktar gönderdiler. Alacaklı adı ile hesap sahibi adı uyuşmasaydı ozaman sıkntı çkardı değilmi
Tapatalk ile gönderildi.
Daha önce bu tür bi durum yaşayan tecrübeli arkadaş yok mu?
Ödemeler bu gece isleme girmesse o zaman kork :S
вєякαη;555590' Alıntı:Benim ödemem işleme girdi ve sabah 9 gibi ödemem yattı darısı yatmayanların başına
İşleme ne zaman girdi acaba ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.