2014 TEMMUZ Ayı Kazançları, AĞUSTOS Ödemeleri -TEK BAŞLIK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
finansbank 3 hesap işleme girmemiş . teb 1 hesap para yatmış

vakıf,iş bankası,ziraat hesaplarıma gelmiş.bende fire yok...parası işleme giren ama gelmeyen varsa bankayı arayıp bi sorsun arkadaşlar.daha önce bankayı arayıp onay vermedigi için bekletilenler gördüm,denizbankdı sanırım ama digerlerindede arada olabiliyor bu tür şeyler.özellikle o hesaba ilk kez para geliyorsa adsenseden,bu ihtimal daha yüksek.

Hocam bankayı aradım, hangi bankadan gönderiliyor, takip nosu falan sordu cevap veremedim tabi bunları nerden nasıl öğrencez?

Tapatalk ile gönderildi.

Hocam bankayı aradım, hangi bankadan gönderiliyor, takip nosu falan sordu cevap veremedim tabi bunları nerden nasıl öğrencez?

Tapatalk ile gönderildi.

başıma gelmedi,ben yaşamadıgım için bilemiyorum hocam detayını açıkcası ama bu sorunu yaşayanlar olmuştu yani onu hatırlatmak istedim sadece.ama google para gönderdim diye bi mail atmıştı,onda Billing ID diye bi kısım gördüm diye hatırlıyorum.mail silindigi için hatırlamıyorum ama gördüm.o takip kodudur işte onu verebilirsin.bence....

Bizim ödemelerin bugün işleme girip yarın yatma olasılığı kaç?

Tapatalk ile gönderildi.

Bize verilen bilgilerde takip no yok ne yazık ki. Yatmazsa paran, adsenseye yazıp durumu izah etmen gerekiyor, yeniden paranı yolluyorlar. Böyle sorunlar genelde, adsenseye tanımlı hesabın adı ile bankadaki hesabın adının farklı olmasından kaynaklıdır. Bir de bankanın şubesine gidip eftyi onaylayan kişinin ismin tutmamasından red verip vermediğini de öğrenebilirsin.

Bize verilen bilgilerde takip no yok ne yazık ki. Yatmazsa paran, adsenseye yazıp durumu izah etmen gerekiyor, yeniden paranı yolluyorlar. Böyle sorunlar genelde, adsenseye tanımlı hesabın adı ile bankadaki hesabın adının farklı olmasından kaynaklıdır. Bir de bankanın şubesine gidip eftyi onaylayan kişinin ismin tutmamasından red verip vermediğini de öğrenebilirsin.

Hocam banka doğrulaması için küçük bir miktar gönderdiler. Alacaklı adı ile hesap sahibi adı uyuşmasaydı ozaman sıkntı çkardı değilmi

Tapatalk ile gönderildi.

Hocam banka doğrulaması için küçük bir miktar gönderdiler. Alacaklı adı ile hesap sahibi adı uyuşmasaydı ozaman sıkntı çkardı değilmi

Tapatalk ile gönderildi.

Miktar küçük olunca önemsemiyorlar, büyük miktarda kendisinin de başı derde girmemesi için red veriyorlar eft ye.

Daha önce bu tür bi durum yaşayan tecrübeli arkadaş yok mu?

Beyler son durum nedir ödeme işleme girmedi benim bir hesabımda halen ne olacak şimdi diğer aya mı sarkacak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri