Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Her konuda olduğu gibi bu döneme girildiğinde kesinleşme dışında konuyu uplamak yasak. 1 hafta 2 hafta ceza verenler var, 3 gün verdim baştaki arkadaşlara bilmediklerini düşündüğüm için. Devamı gelmez umarım
---------- Spam Engelliyici 14:44 ---------- Önceki Mesaj 13:45 ----------
İyi bir yönetici olmak için hatalardan geri adım atmasını bilmek de gerekir. Yönetim toplantısı yaptık kısa bir bu konu hakkında:
Her ayın 10'unda gece yarısı 23:59'dan kesinleşme zamanına kadar
Her ayın 20'si gece yarısı 23:59'dan ödeme zamanına kadar
bu yasağın gerçekleştirilmesine, kalan zamanlarda uzaklaştırma yapılmaması konusunda karar aldık. Bu nedenle uzaklaştırmaları geri aldım, bilgilerinize![]()
adamların rankleri banlı üye kalmış![]()
12 saatte bir falan güncelleniyor. Düzelir birara![]()
adamların rankleri banlı üye kalmış![]()
12 saatte bir falan güncelleniyor. Düzelir birara![]()
Her konuda olduğu gibi bu döneme girildiğinde kesinleşme dışında konuyu uplamak yasak. 1 hafta 2 hafta ceza verenler var, 3 gün verdim baştaki arkadaşlara bilmediklerini düşündüğüm için. Devamı gelmez umarım
---------- Spam Engelliyici 14:44 ---------- Önceki Mesaj 13:45 ----------
İyi bir yönetici olmak için hatalardan geri adım atmasını bilmek de gerekir. Yönetim toplantısı yaptık kısa bir bu konu hakkında:
Her ayın 10'unda gece yarısı 23:59'dan kesinleşme zamanına kadar
Her ayın 20'si gece yarısı 23:59'dan ödeme zamanına kadar
bu yasağın gerçekleştirilmesine, kalan zamanlarda uzaklaştırma yapılmaması konusunda karar aldık. Bu nedenle uzaklaştırmaları geri aldım, bilgilerinize![]()
10 Eylül 23:59'u geçti mi tarihKesinleşmeden önce neden mesaj atıyorsunuz benim tatlı forum üyelerim? Banlamak istemiyorum ama, artık kesinleşme öncesi mesaj atanı banlayacağım. Başka uyarı yok
Bak ne demişim daha yeni:
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.