2015 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes bu ay adsense'ten ödeme alacak var mı diyor ama mübarek ödeme günü geldiğinde o kişiler "şu kadar hane hesapta" yazıyor. Kaçırdığımız bir şeyler mi var ? :)

hocam benim ödeme alan arkadaşlara bir önerim olucak, pek fazla bi beklentiye girmelerinizi önermiyorum,

eylül ödeme zamanlarında hesaplar banlandı
ekim ödeme zamanlarında hesaplar banlandı,
bu ayında ödeme zamanında hesapların banlanması bana göre yüksek bir ihtimal, hakkımızda ne hayırlıysa yüce Allah onu versin

ödeme gününe kadar sağ kalırız inş :D

arkadaşa bir ek yapayım bu ay başında spama düşen bütün hesaplar banlanacak. spama düşen hesapların kurtuluşu yok.

hocam benim ödeme alan arkadaşlara bir önerim olucak, pek fazla bi beklentiye girmelerinizi önermiyorum,

bu ayında ödeme zamanında hesapların banlanma olması bana göre yüksek bir ihtimal, hakkımızda ne hayırlıysa o olsun

bu ayında ödeme zamanında hesapların banlanması bana göre yüksek bir ihtimal, hakkımızda ne hayırlıysa yüce Allah onu versin

Amin dostum.

arkadaşa bir ek yapayım bu ay başında spama düşen bütün hesaplar banlanacak. spama düşen hesapların kurtuluşu yok.

Benim geçen ay son adsensem de banlanmıştı, yalnız bu hesap ne spama düşmüştü ve nede bu hesaba bağlı kanallarda ne telif engel eşleşen ünlem vardı, nede kanal kapanması vardı, telifsiz flagsız bir kategoride 2 3 kanal tek bağlıydı

yinede hesap banlandı geçen ay,

tabi ben hesabı 2014 te açmıştım, eski olduğu için banlandı sanırım başkada bi açıklaması yok bence

Şimdi bunlar kapanan adsenseleride öderse ne gülerim. Bende beş hane ödeme bekliyorum :)

Ekim ayı kazancım kesinleşirse ben ödemeyi ne zaman alırım. Yeni adsense açmıştım daha banka hesabı doğrulama pin falan hiçbir şey yapılmadı bide daha önce banlanan adsensedeki banka hesabını ve aynı ev adresini girsem bir şey olur mu ?

Eskiden olsa bu konu 30.sayfalara çoktan gelmişti :D Yaktın beni sarışın bomba :D

Bendede kesinleşmemiş ama üzgünüz veriler gecikti diyor kesinleşir bi kac saate

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesinleşmeler yapılmadı arkadaş hafiften atıp tutuyor yarın akşama falan kesinleşir

akşam 6 dan sonra başlar kesinleşmeye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri