Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hahaha Adamlar iyicene saçmaladılar
Ben 28 Ekimde hesap açtım, 29 Ekim 30 Ekim ve 31 Ekimde 0 TL mebla yapmış ama 72 TL kesinleşmiş
Ne diyorsunuz bu duruma [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
(Beni banlamazsanız sevinirim ortada komik bi durum olduğu için görselleri paylaştım)
![]()
Banka onayı yapılmadan pin yola çıkıyor mu ?
iyi geceler arkadaşlar size bir sorum olacak kanalım dün kapandı adsense bugun kesinleşti ben o kanalı şimdi silsem ödeme almadan ödemede bir sıkıntı çıkarmı ? Daha önceleri ödemelerden sonra siliyordum.
Kanal kapandıysa zaten neyi silecenki daha?
Banka onayı yapılmadan pin yola çıkıyor mu ?
Hemşerim, ben cevap veriyim : ) 3 aydır gece gündüz adsense ile ilgilenmekten artık gına geldi..
Pin yola kesinleşmelerden 1-2 gün sonra kendiliğinden yola çıkar
Siz ister banka hesabı doğrulayın isterseniz doğrulamayın.
bunu bende merak ediyorum bilen bi arkadas cevaplayip alintilayabilir mi benide![]()
Hemşerim, ben cevap veriyim : ) 3 aydır gece gündüz adsense ile ilgilenmekten artık gına geldi..
Pin yola kesinleşmelerden 1-2 gün sonra kendiliğinden yola çıkar
Siz ister banka hesabı doğrulayın isterseniz doğrulamayın.
adsense annemin adına kendi banka bilgileimi girersem sorun olur mu?
Bankayi ekledim ama pin gelmeden parayi alabilecek miyim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.