2015 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Verdiğim link aktif olmamış daha aktif olduğunda kimlik bilginizi isteyen sayfayı görmeniz gerekiyor. 2 - 3 saat sonra deneyin aktif olacaktır.

Daha önce de kimlik onayı yapmıştım o form gelince cevaplardan sonra kimlik onayı geliyordu neyse bekleyelim bakalım. Saolasın bu arada kardesim

Hayır adresi Türkiye olan adsensede zorunlu tl hesabı vereceksiniz. Diğer şekilde ödeme geri dönecektir.

Bugün öğlen 12 civarı 3.pini istedim fakat bir türlü kimlik göndereceğim link gelmedi.
Soruları cevapladıktan sonra yazan yazı hep bu.

Bölgenizdeki posta hizmetinde yaşanan sorunlar nedeniyle, PIN'inizin size ulaşmayabileceğini biliyoruz. Bu nedenle, ilk PIN'iniz elinize ulaşmazsa, 2 kez daha yeni PIN isteyebilirsiniz. Nasıl yeni bir PIN isteyebileceğinizi öğrenin. Maksimum hakkınız olan 3 kez PIN istemişseniz ve son PIN isteğinizden itibaren 4 hafta içinde bunların hiçbirini almamışsanız, bize resmi kimlik belgenizin veya ev adresi taşıyan bir faturanın kopyasını gönderebilirsiniz.

Ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum yoksa bende geç mi açılacak o sayfa? Bilgisi olan var mı?

Bugün öğlen 12 civarı 3.pini istedim fakat bir türlü kimlik göndereceğim link gelmedi.
Soruları cevapladıktan sonra yazan yazı hep bu.

Bölgenizdeki posta hizmetinde yaşanan sorunlar nedeniyle, PIN'inizin size ulaşmayabileceğini biliyoruz. Bu nedenle, ilk PIN'iniz elinize ulaşmazsa, 2 kez daha yeni PIN isteyebilirsiniz. Nasıl yeni bir PIN isteyebileceğinizi öğrenin. Maksimum hakkınız olan 3 kez PIN istemişseniz ve son PIN isteğinizden itibaren 4 hafta içinde bunların hiçbirini almamışsanız, bize resmi kimlik belgenizin veya ev adresi taşıyan bir faturanın kopyasını gönderebilirsiniz.

Ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum yoksa bende geç mi açılacak o sayfa? Bilgisi olan var mı?

kimlik gönderme bölümü 3. pin istegi gönderdikden birkaç saat veya gün sonra açılıyor...

Arkadaşlar dün kimlik ile onaylamayı geçtikten sonra kız arkadaşımın banka hesabınıda ekledim. Bugun test ödemesi gelmiş hesaba onuda girdim yalnız bi sorum olacak sizlere de;

Banka hesap ismi girerken kız arkadaşımın adını soyadını girdim (xxxx xxxxxxx) şeklinde yalnız bugun test ödemesinin gelip gelmedigini kontrol ederken arkadaşımın 2 tane isminin oldugunu gördüm yani (xxxx xxxxx xxxxxxxx) şeklinde ben tek isim yazmama ragmen test gelmiş.
Böyle bırakmalı mıyım adsense banka adını yoksa tam olarak mı girmeliyim? Çok karışık oldu ama anladınız sanıyorum. :D

Arkadaşlar dün kimlik ile onaylamayı geçtikten sonra kız arkadaşımın banka hesabınıda ekledim. Bugun test ödemesi gelmiş hesaba onuda girdim yalnız bi sorum olacak sizlere de;

Banka hesap ismi girerken kız arkadaşımın adını soyadını girdim (xxxx xxxxxxx) şeklinde yalnız bugun test ödemesinin gelip gelmedigini kontrol ederken arkadaşımın 2 tane isminin oldugunu gördüm yani (xxxx xxxxx xxxxxxxx) şeklinde ben tek isim yazmama ragmen test gelmiş.
Böyle bırakmalı mıyım adsense banka adını yoksa tam olarak mı girmeliyim? Çok karışık oldu ama anladınız sanıyorum. :D

Test ödemesi geldiyse sorun olmaz hocam. Bırakın kalsın öyle

Hayır adresi Türkiye olan adsensede zorunlu tl hesabı vereceksiniz. Diğer şekilde ödeme geri dönecektir.

Anladım hocam sağol. Peki daha önce banlanan web adsense'ime ait banka hesabımı tekrar vermem sorun oluşturur mu? Yoksa hiç kullanılmamış bir tane mi tanımlamalıyım? Ban olayında ciddi bir tehlike midir bu ?

Test ödemesi geldiyse sorun olmaz hocam. Bırakın kalsın öyle

Tamam hocam sagolasın.

---------- Spam Engelliyici 15:37 ---------- Önceki Mesaj 15:36 ----------

Anladım hocam sağol. Peki daha önce banlanan web adsense'ime ait banka hesabımı tekrar vermem sorun oluşturur mu? Yoksa hiç kullanılmamış bir tane mi tanımlamalıyım? Ban olayında ciddi bir tehlike midir bu ?

Hocam banlanan hesaba ait hiçbir şeyi kullanmayacaksın tabikide. Yeni bir banka hesabı oluşturup öyle devam edin.

Dün kimlikle onaylatılıp bugün test ödemesi girilen adsensenin kazancı ne zaman yatar arkadaşlar?

Teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi kısmet :) Bu arada sorduğum sorulara bakıyorum da yeni başlamış gibi hissettim şimdi kendimi :D Google bütün bildiklerimizi unutturdu ben de yeniden başlamış gibi herşeyi yeniden ele alıyorum.
Kısmetse gece işleme girer, değilse kısmet :) :D

Arkadaşlar bu gece hesabı işleme giren yok mu aramızda ödeme bekleyenlerden ?

Dün işleme girip bugün ödeme alan oldu mu arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri