Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
pını yenı gırdğm adsens lle gecen ay odeme alamadğm adsens ısleme gırmedı
Realist olunca küfür mü yeniliyohiç kimsenin girmemiş gecen ay odeme alamayanlarin. Onum haricinde herkesinki girmis. Polyanacilkk mi oynsyalim lutfen.. Sorun var bariz belli.
Gecen ay isleme girmeyip bugün isleme giren var mı ?
Herkesin konusması gereken bu sorunun cevabı fakat biz yine spam sohbete devam ediyoruz.
arkadaslar stres yapmayın yatarsa yatar yatmazsa dunyanın sonu degil daha onceki aylarda 22-23-24 unde de odemeler yapıldı. 24 une kadar bekleyin yatacak insallah
yenimi girdi hacı abi DGeçen ay ödeme aldığım adsense işleme girmiş arkadaşlar.
Geçen ay ödeme alamadığım adsense işleme girmemiş halen..
yenimi girdi hacı abi D
Stres yapma mı? Hocam kendimden ornek vereyim. 1 senedir bu işle ugrasıyorum. İllagal en ufak bir aktivite yok hespalarımda. Her ay takır takır aldığım adsenseler bu ay işleme girmedi. 15 gün sonra eşim doğum yapacak. Ben işimden oldum. Şu an çalışmıyorum. Tek umudum emeğimi verdiğim bu para!!!!
Dünyanın sonu değil senin için belki ama böyle yorum yapma bence.!
Stres yapma mı? Hocam kendimden ornek vereyim. 1 senedir bu işle ugrasıyorum. İllagal en ufak bir aktivite yok hespalarımda. Her ay takır takır aldığım adsenseler bu ay işleme girmedi. 15 gün sonra eşim doğum yapacak. Ben işimden oldum. Şu an çalışmıyorum. Tek umudum emeğimi verdiğim bu para!!!!
Dünyanın sonu değil senin için belki ama böyle yorum yapma bence.!
Ne yani hocam yatmazsa intihar mı edeceksin? Öyle bir yazmışsın ki dehşet içeriinde okdum.emin ol çoğu insanın senin kdar derdi var.Bu işler illegal işler garantisi yok özgün bile olsan bn yiyorsun buna bel bağlaman yanlış.Tek sıkıntın para olsun emin ol o gerçek sıkıntıların ynınd sold sıfır kalır.Par için sıkma canını elbet bir yol bulunur bu zihniyetle devam edersen zaten stresten gidersin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.