2015 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Realist olunca küfür mü yeniliyo :) hiç kimsenin girmemiş gecen ay odeme alamayanlarin. Onum haricinde herkesinki girmis. Polyanacilkk mi oynsyalim lutfen.. Sorun var bariz belli.

Gecen ay isleme girmeyip bugün isleme giren var mı ?

Herkesin konusması gereken bu sorunun cevabı fakat biz yine spam sohbete devam ediyoruz.

arkadaslar stres yapmayın yatarsa yatar yatmazsa dunyanın sonu degil daha onceki aylarda 22-23-24 unde de odemeler yapıldı. 24 une kadar bekleyin yatacak insallah

yazmayım yazmayım diyorum artık dayanamadım yani..

işleme girmedi yazmanın ne anlamı var?

kaç kişi işleme girsin diye bekliyor her işleme girmeyen işleme girmedi yazsa nolacak çok merak ediyorum!

arkadaşlar an itibari ile belirttiğim yerde işlem yok vs yazısı kayboldu epeğidir böyle iyimidir kötümü sizce ?

arkadaslar stres yapmayın yatarsa yatar yatmazsa dunyanın sonu degil daha onceki aylarda 22-23-24 unde de odemeler yapıldı. 24 une kadar bekleyin yatacak insallah

Stres yapma mı? Hocam kendimden ornek vereyim. 1 senedir bu işle ugrasıyorum. İllagal en ufak bir aktivite yok hespalarımda. Her ay takır takır aldığım adsenseler bu ay işleme girmedi. 15 gün sonra eşim doğum yapacak. Ben işimden oldum. Şu an çalışmıyorum. Tek umudum emeğimi verdiğim bu para!!!!

Dünyanın sonu değil senin için belki ama böyle yorum yapma bence.!

Geçen ay ödeme aldığım adsense işleme girmiş arkadaşlar.

Geçen ay ödeme alamadığım adsense işleme girmemiş halen..

Geçen ay ödeme aldığım hesap.
QlgrDk.png

Son düzenleme:
Stres yapma mı? Hocam kendimden ornek vereyim. 1 senedir bu işle ugrasıyorum. İllagal en ufak bir aktivite yok hespalarımda. Her ay takır takır aldığım adsenseler bu ay işleme girmedi. 15 gün sonra eşim doğum yapacak. Ben işimden oldum. Şu an çalışmıyorum. Tek umudum emeğimi verdiğim bu para!!!!

Ne yani hocam yatmazsa intihar mı edeceksin? Öyle bir yazmışsın ki dehşet içeriinde okdum.emin ol çoğu insanın senin kdar derdi var.Bu işler illegal işler garantisi yok özgün bile olsan bn yiyorsun buna bel bağlaman yanlış.Tek sıkıntın para olsun emin ol o gerçek sıkıntıların ynınd sold sıfır kalır.Par için sıkma canını elbet bir yol bulunur bu zihniyetle devam edersen zaten stresten gidersin

Geçen ay girmedi bu ayda girmedi.
5 arkadaş var geçen ay işleme girmeyen hiçbirinin işleme girmedi.

Şimdiden yazıcam ayın Birine kadar bekleyelim diye ama geçen ayda biri olunca 22 bekleyelim dedik.
Sabaha kadar bekleyelim, eğer girmezse Umudunu kesenler Quiz'e atsın kanallarını derim.

annliyorum seni 4 adsensemden gecen ayda odeme alamadım sadece bu isi yapıyorum su an bizlerde emek veriyoruz. stres yapınca adsense odeme ekibi bu adam fazla stres yaptı bununkini hemen odeyelim yada daha fazla gonderelim demiyor ben sizlerin saglıgı icin soyluyorum dogacak cocugunda varmıs allah analı babalı buyutsun insallah ferah tut icini rabim yukarda olduktan sonra cok sukur olum haric herseyin bir cozumu muhakkak vardir.

Ne yani hocam yatmazsa intihar mı edeceksin? Öyle bir yazmışsın ki dehşet içeriinde okdum.emin ol çoğu insanın senin kdar derdi var.Bu işler illegal işler garantisi yok özgün bile olsan bn yiyorsun buna bel bağlaman yanlış.Tek sıkıntın para olsun emin ol o gerçek sıkıntıların ynınd sold sıfır kalır.Par için sıkma canını elbet bir yol bulunur bu zihniyetle devam edersen zaten stresten gidersin

aynen öyle yüreğine sağlık kardeşim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri