2015 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ödeme işlemde isteyene resim yollarım

geçen ay aldım fakat bu ay kazancımın 2 misli şuanda ödeme işlemi devam ediyor yazıyor

Geçen ay işleme girenler zaten giriyor. Genellikle girmeyip de bu ay girenler yazarsa o büyük haber. Diğerleri zaten aldığı için sevinemiyor kimse henüz.

arkadaşlar daha önceleri oldu mu ben mi yalnış hatırlıyorum

sanki bir ödeme döneminde 2 parti halinde işleme girmişti yine birisi böyle akşam 10 civarı diğeri de sabah 5 civarı işleme girmiş diye hatırlıyorum sanki

siz ne dersiniz ?

Ne yani hocam yatmazsa intihar mı edeceksin? Öyle bir yazmışsın ki dehşet içeriinde okdum.emin ol çoğu insanın senin kdar derdi var.Bu işler illegal işler garantisi yok özgün bile olsan bn yiyorsun buna bel bağlaman yanlış.Tek sıkıntın para olsun emin ol o gerçek sıkıntıların ynınd sold sıfır kalır.Par için sıkma canını elbet bir yol bulunur bu zihniyetle devam edersen zaten stresten gidersin

Hocam sen neden cevap veriyorsun anlamadım. Sanane ?
Tabiki intahar etmicem. Tabiki burdaki herkesin gelecek kazanctan belirli beklentisi var. Buna bel bağlayıp bağlamamak benim tercihim. Arkadaş cevap verdi zaten. Ben bunu yazarken forumda tek ihtiyacı olan benim maksadıyla yazmadım. Sadece arkadaşın gelirse gelir, gelmesse gelmez yazısına yazdım o da cevabını verdi. Kimseyi incitecek ya da prim yapacak birşey yazmadım.

Yazdıklarını ben anlamadıysam skypetan (adnandogan4) ya da telefon numaramdan (5076335063) ulaşabilirsin.

Benim mesajım üzerinden ünlü olamassın. Baska seyler ara......

Benim anlamadığım geçen ay işleme girmeyip bu ay işleme giren tek arkadaş " Mehmet Ali" arkadaşımız sanırım ya bu adam seçilmiş adam sadece ona kıyak yaptılar :D yada hepimizin hesabı bu gece işleme girecek :D sakin olun gerilmeyin günün başında bu kadar polemiğe lüzum yok bence

Bahsedilen mehmet ali bu degil degilmi?
PVdvBNM1.jpg

Son düzenleme:
Benim anlamadığım geçen ay işleme girmeyip bu ay işleme giren tek arkadaş " Mehmet Ali" arkadaşımız sanırım ya bu adam seçilmiş adam sadece ona kıyak yaptılar :D yada hepimizin hesabı bu gece işleme girecek :D sakin olun gerilmeyin günün başında bu kadar polemiğe lüzum yok bence

benım gırdı dostum gecen ay odeme alamadım 2 senelık adsense ıdı btanesı

Mesaj yazan bazı arkadaşlara hitaben: Evet bel bağlamak yada bağlamamak bizim tercihimiz, ancak bilgisayarda başında web tasarım yaparak ev geçindiren 2 çok sahibi biriyim, bazen web işi kötü gider youtube a umut bağlarım bazen youtube kötü gider web ile evimi geçindiririm, ancak bu kimsenin karışacağı yada yorum yapabileceği bir durum değil.

Kısaca aramızda evini geçindiren sorumluluk sahibi insanlar var, ödeme gelince "akşam nerde yesek" demek yerine ev kiramı ödeyeyim oğlumun okul masrafları çıktı gibi düşünceler bizde daha hakim, o yüzden lütfen mesajlarınız da biraz daha özenli cümleler seçin ki bizde yazarken na göre yazalım, saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri