2015 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 aydır adsensim boş. Partner çalışıyorum. Mail geldi size ödeme gönderdik diye. Girdim adsense 3 haneli kesinleşmiş ödeme işlemi devam ediyor diyor. Çok enteresan Google ın başına saksı düştü sanırım. Haybeye para gönderiyor.

4 aydır adsensim boş. Partner çalışıyorum. Mail geldi size ödeme gönderdik diye. Girdim adsense 3 haneli kesinleşmiş ödeme işlemi devam ediyor diyor. Çok enteresan Google ın başına saksı düştü sanırım. Haybeye para gönderiyor.
Bizde 2 aydır ödeme bekliyoruz daha tık yok :D Galiba çalışmayınca para gönderiyorlar artık :D

Şu ahmakça hiçbir şey belirtmeden bilerek sadece işlemde yada ödemem geldi yazanları görmemek için en iyisi uyumak .. Herkese iyi geceler ..

22.07.2015 tarihinden itibaren yeni işleme giren yok. Bir kişi bile yazmadı
işlemem girenler 21.07.2015 onların yazmasınada gerek yok.
Şu anda işleme girme olayı yok gibi duruyor.

biri ağzını tutamayıp sövecez az kaldı !!!
işleme girdi yazdıktan sonra geçen ay ödeme alıp alınmadığını da yazın lütfen !!!

işlemde olanlar lütfen ya lütfen geçen ay ödeme aldılar mı yazsınlar. :(
boşuna bekleme.

geçen ay ödeme alanların sayısı ortada, alamayanların sayısı ortada. alanlar, alamayanların yarısı kadar bile yoktu.

şu foruma üye olmayan dışarıdan takip eden yüzlerce insan bile biliyor geçen ay bir sürü kişinin işleme girmediğini.

geçen ay adsense'i işleme girmeyenler, bu ay işleme girdiğini görmek istiyor, birilerinden olumlu haber bekliyor. ama bunu bile bile ısrarla sadece işlemde yazıp geçiyorlar ya. ne yapmaya çalıştıklarını ben burda söylemeyim senin de geçiyordur zaten aklından.

Yaklasik 5-6 aydir kullanmadigim adsensede hicbir veri yokken 4.5k odenmis eski fazla yaptiklari kesintiyi mi oduyorlar varmi sizde fazla kesinlesen

Gerçekten bazı şeyleri anlamıyorum adam işleme girmiş yazıyor hemen adamın üstüne gidiyorsunuz geçen ay ödeme aldın mı vs. diye bunu neden yazmıyorsun diye falan filan şimdi bu adam geçen ay aldığı ödemenin yada almadığı ödemenin hesabını vermek zorundamı benimde adsense hesabımın biri işleme girmedi sadece bekliyorum sormakla olmaz bu iş bekleyip göreceğiz.Anlıyorum sizinde sıkıntılarınız var ama herkesin sıkıntısı var yani bizim yapabileceğimiz bişey yok sadece beklemek zorundayız.

asıl seni secme gondermisler zahmet edip onceki mesajlara baksaydin anlardin bugun odenmi gecen ayda odendi su sozude solemeden edemicem; kör kendini görmezmiş.

Onca sayfada bu stresten kimse seni takip etmez ama sen konuyu takip ediyosun belliki onca kişi yazın diye bagirirken öyle kısa işlemde diyip sonra gidiyorsun sonrada başkasına hata arıyorsun bence sen hatalisin şu anda burda adsense değil ekmek parası kavgası var unutma...

asıl seni secme gondermisler zahmet edip onceki mesajlara baksaydin anlardin bugun odenmi gecen ayda odendi su sozude solemeden edemicem; kör kendini görmezmiş.

Bundan önceki mesajlarında işlemde yazmışsın, sormuşlar evet önceki ay ödeme aldım demişsin. Belli yani paran kesin yatıcak. Niye sonra gelip aha ödenmiş deme ihtiyacı duyuyosun ki?

Burada insanlar sinirli, stresli, heyecanlı, üzüntülü. Yazmışsın işte işin bitmiş çek git arkadaşım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri