marsis
Yasaklanmış
Pinini bu ay onayladığım adsense işleme girdi.Geçen ay işleme girmeyen adsense yine işleme girmedi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
birşey anladıysam arap olayım![]()
tamam ödemeler konusunda sıkıntı var herkes birşeyler bekliyor artık insanların sabrı taştı ama abartmayın be kardeşim bazıları insanlara hakaret edecek düzeye geldi
bu stresi kaldıramayacak durumdaysan bu işi yapma kardeşim
bilmiş bilmiş konuşup adamın canını sıkma bizim sinir olduğumuz nokta madem post atıyorsun iki cümle daha yaz ne olduğunu felan hemen anlayalım bir şeyi bi insana 50 defa sormayalım değil mi ama.
buda bi umut işte .. bakalım hayırlısı olsun artıkk
yok girmedide geçen ay alan bu ay alamayan var ondan dedim bir umut diyekardesım noldu ısleme gırdımı,gererse etıketle beni bide [MENTION=15970]ilyas[/MENTION]
kardesım noldu ısleme gırdımı,gererse etıketle beni bide [MENTION=15970]ilyas[/MENTION]
ilyas headshot yemiş hocam![]()
Parayı yollamışlar fakat hesaba gelmedi. Bunun sebebi ne olabilir acaba (ilk ödemem)
https://i.hizliresim.com/N4bz8P.png
Sebep: Cehalet.
Ne alakası var ?
BKNZ.
diğer insanlar tarafından hoş karşılanmayacak hareketlerin ne olduğunu teşhis edecek görgü ve terbiyeye sahip olmayanların sahip olduğu özellik.
Ben yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum ilk defa ödeme aldım ve hesaba yatmamış bunun sebebini sormak yanlış bir şey midir ? bu forumda bir ara doğru düzgün cevaplar alıyorduk yerini senin gibiler mi aldı ?
Ben yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum ilk defa ödeme aldım ve hesaba yatmamış bunun sebebini sormak yanlış bir şey midir ? bu forumda bir ara doğru düzgün cevaplar alıyorduk yerini senin gibiler mi aldı ?
Heyecanınızı anlıyorum ve hak veriyorum da. Fakat o kadar şanssız bir dönemde bu soruyu sordunuz ki sanırım bunun farkında değilsiniz. Ben dahil yüzlerce arkadaşımız belirsiz bir sürecin içerisinde.
http://www.ytpara.com/adsense-odeme...n-sohbet-konusu-ana-konuyu-kirletmeyelim.html
Bu stres altında, ilk defa ödeme alan sizin gibi arkadaşlarımızın bizi maruz göreceğinizi ümit ediyor ve sabah 09.00 - 11.00 arasında ödemenizi alacağınızın müjdesini veriyoruz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.