2015 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hep bir umut dedim ama kalkıpta şu manzarayı görünce ilk defa beddua okudum google a.

kimseyi germek istemiyorum ama moralim ilk defa sıfır. var mı bu saatten sonra olabilecek bir geliş me? (Ciddi anlamda soruyorum. yok banlanacaz yok kazığa oturtacak google vs. demeyin boşuna varsa ciddi bir bekleme nedeni onu merak ediyorum en azından biraz daha umutlanmak için)

valla yalana gerek yok şuan taşıyorum kanalları umutta kalmadı geçen ay alanlar aldı yine ..
inşallah şaşırtır bizi yanılıyorumdur

ben 1-2 gün daha ellemem hala gelmezse para taşırım tüm kanallarımı . Açıkcası bundan sonrada fakirin ekmeği umut diyerek girer bakarım 1-2 gün daha adsenseye . Daha sonra birdaha uğramam o hesaba . Geçen ay ilk defa alanlara ödemeleri yaptın , bu ay tekrar ödemelerini yaptın. Bizimkini neden tutuyorsun , tamam tuttun . 1 ay geçti hala neyi bekletiyorsun . Banlıyorsan banla en azından hazmeder geçeriz .

googleın yaptığı vurgunun hesabı yok şuan bgbmler tıklamalarda düştü zaten. Heryerden götürüyolar.

reklamverenlerden parayı çatır çatır alıyorlar yayıncılara parayı vermiyorlar şaka gibi resmen.

Umut iyi bir kahvaltı , fakat fena bir akşam yemeğidir. diyip 1-2 gün daha bekliycem vermezlerse google'a sevgi saygılarımı iletip quize selamun aleykum diyeceğim.

Dünya hırsızlıkla yönetiliyor.İnşallah seninde battığın günü görrüz google.

Bilgilendirmek için yazıyorum,
Geçen ay 2 adsenseden 1 i işleme girdi 1 i girmedi.

Geçen ay ödeme aldığım adsensede işleme.girmeyen de hala beklemede.. Umarım daha fazla beklemeyiz.

Bir de [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] google ile bizden çok irtibat halindesiniz, sizin bildiğiniz yada sorupta cevap Aldığınız açıklama vs. Var mı?

Mobilden yazıyorum.

Bilgilendirmek için yazıyorum,
Geçen ay 2 adsenseden 1 i işleme girdi 1 i girmedi.

Geçen ay ödeme aldığım adsensede işleme.girmeyen de hala beklemede.. Umarım daha fazla beklemeyiz.

Bir de [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] google ile bizden çok irtibat halindesiniz, sizin bildiğiniz yada sorupta cevap Aldığınız açıklama vs. Var mı?

Mobilden yazıyorum.

Hocam bizim de yasadigimiz bazi sikintilar var odemelerle alakali. Farkli adsense'ler konusunda bilgi almamiz zor ama sunu unutmamak gerekir ki herkesin farkli sebeplerle odemesi durdurulmus olabilir. Yani gecen ay isleme girmeyip de bu ay isleme giren adsense'lerin, gecen ay odeme bekletilme sebepleri baska olabilir.

Odeme alanlarin bir cogu ilk defa odemesini alacak galiba.adam gecenin bi yarisinda adsense odemeyi gondermis param bankaya gelmedi ne zaman gelir gibi sorular soruyorlar.

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Odeme alanlarin bir cogu ilk defa odemesini alacak galiba.adam gecenin bi yarisinda adsense odemeyi gondermis param bankaya gelmedi ne zaman gelir gibi sorular soruyorlar.

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim durum dediğiniz gibi hocam 8de mesaileri başlıyor ne zaman yatırırlar ilk alacağım ama 3 yıllık adsense

Hocam bizim de yasadigimiz bazi sikintilar var odemelerle alakali. Farkli adsense'ler konusunda bilgi almamiz zor ama sunu unutmamak gerekir ki herkesin farkli sebeplerle odemesi durdurulmus olabilir. Yani gecen ay isleme girmeyip de bu ay isleme giren adsense'lerin, gecen ay odeme bekletilme sebepleri baska olabilir.
Anlıyorum hocam peki bu genel durumun nedenini, farklı adsenseler için, iletişim kanallarınızdan sorgulama imkanınız varmı? İleriye yönelik hiç değilse önümüzü biraz görsekte ona göre davransak, şuan şahsen çok muallaktayım. Kesinleşipte 2 ay ödenmemesi enteresan birşey, ilk olduğu içinde birşey yapamıyoruz, forumda benim gibi birçok arkadaş var, en azından ufak bir aydınlatma bekliyoruz.
Şimdiden teşekkürler.

Mobilden yazıyorum.

Anlıyorum hocam peki bu genel durumun nedenini, farklı adsenseler için, iletişim kanallarınızdan sorgulama imkanınız varmı? İleriye yönelik hiç değilse önümüzü biraz görsekte ona göre davransak, şuan şahsen çok muallaktayım. Kesinleşipte 2 ay ödenmemesi enteresan birşey, ilk olduğu içinde birşey yapamıyoruz, forumda benim gibi birçok arkadaş var, en azından ufak bir aydınlatma bekliyoruz.
Şimdiden teşekkürler.

Mobilden yazıyorum.

Hocam bana kalirsa, ilk ay odemeyi alamazsaniz kanallari tasiyin partnere. Bosuna 1 ay kaybetmemis olursunuz. Eger yine adsense calismak istiyorsaniz yeni kanal acip baglarsiniz adsense'e. Beklemenin hicbir anlami yok.

Geçen ay ödeme aldığım adsense bu ay geçersiz trafik kesintisi vardı.
Şimdi baktım işleme girmiş.
Aynı şekilde işleme geçen ay işleme girmeyen adsense bu ay geçersiz trafik oldu.İşleme girmedi.

Ya tamam anladık vermiycen parayı be arkadaş neden kapatmiyon hesapları bi kadar insanı umutlandiriyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri