2015 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk defa %3 gibi düşük bir kesinti gördüm bu ay. İnşallah alabiliriz paramızı

rızkı veren allah'tır. rızık için mücadele ettikten sonra beklemekten başka çare yok ben alacağımızı düşünüyorum çünkü kesinleşme olayın da titizlik yapmışlar ödemeyecekleri paranın hesabını neden yapsınlar ?

Geçen ay ilk ödemesini aldığım adsensede %17
Eski olan ve geçen ay işleme girmeyip ödemesi bekleyen hesapta %18 kesinti..

Standart kesinti oraniyla devam ediyorum :)
İnşallah bu ay sorunsuz alırız ödemelerimizi...

Son düzenleme:
%8'lik bir kesinti var bende. İnşallah bu sefer ki ödeme tarihin de işleme girer de alırız artık içerideki paraları.

aynı ipden gırdıgım halde adsense suan telefon dogrulama ıstıyor,telde akrabanın uzerıne,bu saatta aramakta olmaz,yarın hayırlı bakalım,umarım bi sıkıntı cıkmaz

%19 kesinti var . diğer ay işleme girmeyen parayla birleşmiş gözüküyor . inş sorunsuz yatar

%18-%16-%1 son açtığım adsensede %1 kesinti olmuş ilk ödemeyi alacak inş. ilk defa bu kadar az kesinti oldu rekorumu kırdım sanırım :) inş. ödemelerimizi sorunsuz alırız

şimdiden söylüyorum bu ay herkes parasını alacak youtube nin para dağıttığı aylar geldi bu 3 ayı iyi değerlendirin

geçen ay %15 kesinti ilen bu ay %20 ye çıkmış partnerden farkı yok kesinti yönünden. İnşallah sorunsuz bir şekilde alırız.

Benim hesap hala kesinleşmedi , benimle aynı durumu yaşayan varmı ve bu durum normal mi daha önce böyle birşey başına gelen varmı arkadaşlar

Benim toplam Haziran geliri 10xx iken 12xx kesinleşmiş. Tek kanal var Adsense'de. İlk kez yaşadım bu durumu sebebini çözemedim

Peki hiç sahte izlenim çektinizmi veya kendiniz reklamlara tıkladınızmı yada izleyicileri tıklamaya yönelttiniz mi ?

yok yok normal spammer ım , nasıl çalışıyorsam diğer adsensemde de aynı şekil de çalışıyorum. On da tıkır tıkır kesinleşiyor geçen ay ödeme de aldım. Bunda tık yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri