2015 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav bi sabredin, sabaha kadar bir bekleyin bu ne ya sizin teorilerinizi dinlemekten bıktık. işleme girmediysede yazmayın.

normalde sabaha karşı girmesini bekliyorduk işleme. biraz erken oldu bu sefer. sabaha kadar girecek olanlarınki tamamlanır diye düşünüyorum henüz erken sıkıntı yapmayın şimdiden.

Geçen aya göre daha fazla kişinin ödemesi işleme girmedi. Geçen ay girip de bu ay girmeyen çok fazla kişi var. BU ay yaptıgı gibi olursa forumda infial çıkar. Geçersiz tik kesintisi ile epeyce umutlanmıştım açıkçası şuan tükenme noktasına geldim.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam sakin olun, herkes sakin olsun saat daha 23:41 önümüzdeki 5-6 saat işleme girmezse o zaman moral bozabiliriz. Şimdiden kendimizi harap etmenin bi manası yok :)

Hocam sakin olun, herkes sakin olsun saat daha 23:41 önümüzdeki 5-6 saat işleme girmezse o zaman moral bozabiliriz. Şimdiden kendimizi harap etmenin bi manası yok :)
Hocam valla teselliye ihtiyacım vardi. Teşekkür ederim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçen ay işleme giren bu ay da işleme girdi kesinti olmamıştı

Sabah 4-5 ten önce işleme girdiğini görmedim. Kendi adsensemde. O acidan bu saatte gireceğini düşünmüyorum zaten.

Isleme girmeden teori uretmeyin surda, yoneticiler mudahale edin lutfen. Bu gerginligi yasatmayin.

Geçen ay işleme giren ve geçersiz trafik olan 2 hesap işleme girdi. Geçen ay işleme girmeyen ve kesinti olan hesap hala hareket yok.

arkadaşlar işleme girdi yazıyorsunuz gösterip vermiyorsunuz :)

geçen ay işleme girdi girmedi girdi ödeme almadım ödeme aldım girmedi şunun bi ayrıntısını yazın gerçekten yazmiyim yazmiyim dedim ama herkesin hayatı bu ödemelere bağlı.

ANLADIGIM KADARIYLA gecersız trafık olanlar gırmıs ısleme galıba

an itiari ile şimdi işleme girdi
geçersiz trafik kesintisi yoktu ve geçen ay barajı geçemediğim için ödeme alınmadı

İşlemde geçersiz tık vardı geçen ay da almıştım. Umarım işleme girmeyenlerin ki de girer kazasız belasız alırız cümleden hayırlı geceler

2 tane gecersiz trafik adsense girmemiş ayriyetten gecersiz trafik olmayan da girmemiş yani hic biri girmemiş

araara girmeler devam ediyor arkadaşlar sakin :D sabaha herkesinki girecek makedonyada geçersiz trafil olan 5 dakka önce girmiş ferah tutun içinizi :D

geçen hafta ödemesini aldığım bu hafta 9.32 tl geçersi trafik nedeniyle ücreti kesilen adsense hesabım an itibariyle işleme girdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri