2015 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada ödeme panelinde halen 1-21 temmuz var
Ödeseler ayrıca bilinçli bir bekletilme değilse bir hata yada bugdan kaynaklanıyorsa o mühendisleri diri diri yakmak gerek

geçen ay girmeyen yine girmedi
geçen ay giren işlemde

Odeme alanlarin bir cogu ilk defa odemesini alacak galiba.adam gecenin bi yarisinda adsense odemeyi gondermis param bankaya gelmedi ne zaman gelir gibi sorular soruyorlar.

maalesef bende farkettim.banlananların çogu ilk adsense 1 aylık adsense hesapları.... ve geçen ay ve bu ay aşırı derecede böyle mesajlar gördüm.
ödemesi işleme girmeyenlerin ve banlananların çoğunluğu yeni adsense hesaplarına sahip
nasıl yaptılarsa googleı ayağa kaldırmışlar..............

geçen ay giren işlemde

maalesef bende farkettim.banlananların çogu ilk adsense 1 aylık adsense hesapları.... ve geçen ay ve bu ay aşırı derecede böyle mesajlar gördüm.
ödemesi işleme girmeyenlerin ve banlananların çoğunluğu yeni adsense hesaplarına sahip

benim 2 yıllık adsense gecen ayda bu ayda işleme girmedi

---------- Spam Engelliyici 08:51 ---------- Önceki Mesaj 08:51 ----------

geçen ay giren işlemde

---------- Spam Engelliyici 08:52 ---------- Önceki Mesaj 08:51 ----------

geçen ay giren işlemde

26-27 haziranda pini girip 29 haziranda ödeme aldığım adsense de işlemde değil.
Geçen ay ödeme alamayıp geçersiz tık kesintisi olanda, olmayanda işlemde değil nasıl iştir bu.

özgün kanalım vardı işleme girdi. mesela o ayrı adsense de idi. ama bu mimli adsensem gene girmedi. demekki buraya kadarmıs bu adsense ile

Parça parça girdiği falan yok bundan böyle adsenseyi unutun. Music nationa güvenin adsenseye güvenmeyin. 2 aydır bi kanal yapmadım bkle bekle

Allah belalarını versin. Bir tek bunu diyorum benden kazandıkları bir kuruş para helal olmasın onlara paramı ödemezlerse. Resmen kedinin fareyle oynandıgı gibi oynanıyoruz.

Başka bir sinirlendiğim nokta ise gecersiz trafik adi altinda para kesiyorsun ama hesabi isleme sokmuyorsun.. Kesin bir nedeni var inceleme oldugunu dusunmuyorum. Incelendi çoktan yakında da hesabı feshedecek. Beklentim bu yönde..

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam keşke tezlerin gerçek olsa idi. gene işleme giremedik. hayırlısı oldun

---------- Spam Engelliyici 09:07 ---------- Önceki Mesaj 09:05 ----------

Allah belalarını versin. Bir tek bunu diyorum benden kazandıkları bir kuruş para helal olmasın onlara paramı ödemezlerse. Resmen kedinin fareyle oynandıgı gibi oynanıyoruz.

aynen ya psikolojik olarak çökertti bizi bu allahın cezaları. gecen aydan bu yana bekliyoz ve hiç bir mail bilgilendirme yok. yahu kapatında hergün ölcemize 1 kere ölelim demi..

21.Tem.2015 Otomatik ödeme: Banka hesabı â€*28......

Son ödeme 21.07.2015 19:57:50 tarihinde yapıldı ve (..... TL) tutarındaydı

daha hesabıma bakmadım yatmışmı diye..

4 Adnsese hepsi işleme girşmişti önceki aylarda.bu ay 2 si ödendi 2si işleme girmedi.hadiyin geçmiş olsun.ne şimdi bu anlamadım

Beyler adsense forumda bi kişi agustosun ilk haftasi isleme girmeyen hesaplarin feshedilecegini yazmiş o yuzden fikrim bu yondeydi

bir iki saat daha bekliyelim bakalım. oda bankalar yeni açılıyor diye

Kesinlesen kazancim isleme girdi cok sukur aksama kdr odeme yapilir herkeze kazasiz belasiz odemeler diliyrm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri