2015 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 Adsensede Şükürler Olsun ki İşlemde. Bu Arada İşleme Girmeyen Arkadaşlar Panik Yapmayın. Geçen Ay Hesaplar Aynı Anda İşleme Girmemişti. Biraz Daha Beklemenizi Öneririm...

ayın 3 ünde kimlikle onayladım adsenseyi şubattan kesinleşmiş para vardı 18 gündür ödenmedi . bu ayda kesinleşti ama işleme girmedi . sanırım ödenmeyecek . sağlık olsun .

ayın 3 ünde kimlikle onayladım adsenseyi şubattan kesinleşmiş para vardı 18 gündür ödenmedi . bu ayda kesinleşti ama işleme girmedi . sanırım ödenmeyecek . sağlık olsun .
Aynı durumda bir yakınım var gece işleme girer diye tahmin ediyorum sabredin hocam.

mobil mesaj

Hocam hemen hemen aynı durumdayız. Bence karamsar olma. Benim eski hesaplar işlemde ama 15 gün önce onaylattığım hesapta şubattan 3 hane vardı halen ödenmedi ve şimdide işleme girmedi. Kısmet artık beklicez.

aynı durum benim hesabımda da var yine de sabırla bekliyorum..

6 hesabımızdan 5i işleme girmiş çok Allah'a şükür. Bu arada o işleme girmeyen ilk ödemesini alacaktı. ilk rekorum olacaktı kısmet değilmiş :(

Aynı durumda bir yakınım var gece işleme girer diye tahmin ediyorum sabredin hocam.

mobil mesaj

İnşallah yanlış düşünüyorumdur . Bekleyelim , hayırlısı artık .

Hocam hemen hemen aynı durumdayız. Bence karamsar olma. Benim eski hesaplar işlemde ama 15 gün önce onaylattığım hesapta şubattan 3 hane vardı halen ödenmedi ve şimdide işleme girmedi. Kısmet artık beklicez.

Umarım aynı durumda olduğumuz ve hala işleme girmemiş herkes sorunsuzca ödemesini alır hocam . Bekliyoruz bakalım.

Merak ettim takipdeyim. Rica etsem işleme girerse yazarken beni etiketlermisiniz

Tabii ki.

İşlemde benimkide, şimdi para kesin olarak gelecek mi ? Sıkıntı yok değil mi ?

işlemde bu ayıda atlattık artık darısı önümüzdeki aylara

İşleme girmiş, herkes güle güle harcasın.
Yarın yatsın yoksa 24 Nisana kalır.
:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri