2015 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi akbanktan geldim anlattım durumu eft varmı dıye yok dedi, para 22 sinde yattı hala neden gözükmüyor bankada dedim gönderenle alakalı eger bize gelseydi simdiye coktan hesabınızda gorunurdu diyor gonderenden para cıktıysa bile genel müdürlükleri nereyse orasıyla alakalıdır diyor şubelerle ilgili bir durum yok bize talimat gelince biz aynı gün yatırıyoruz dedi. Adsenseye msjla ulaşıp bişekilde sormak gerekiyor. Adsensemde de para transferi oldu diyor işleme girmiş gözüküyor yani para ya hiç oldu yada adsense verdik nasılsa diyip hatanın farkında degiller anlamadım

ödeme yöntemimiz banka hesabı genelde ödeme makbuzunas bakın ödeme yöntemi yazıyor

evet bendede banka hesabı onu eft mi yapmamız gerekiyor onu nasıl yapacaz bilen varmı ?

EFT'nin şu anda sınırlı sayıda ülkede sunulduğunu lütfen unutmayın. EFT'yi ödeme yönteminiz olarak seçmek için lütfen aşağıdaki adımları uygulayın:

www.google.com/adsense adresinden hesabınızda oturum açın.
Ana Sayfa sekmesinin altında, "Hesap Ayarları"nı seçin ve "Ödeme Ayarları" bölümüne gidin.
"Ödeme yöntemini düzenle"yi tıklayın.
Elektronik Fon Transferi'nin altında, "Yeni bir banka hesabı ekleyin" radyo düğmesini seçin ve "Devam et"i tıklayın.
İstenen banka hesap bilgilerini girin. Gerekli bilgilerle ilgili ayrıntıları hesap sayfanızda görebilirsiniz. Emin değilseniz, bu bilgileri almak için lütfen bankanızla iletişim kurun. Bu bilgileri girmeyi tamamladıktan sonra, "Değişiklikleri Kaydet"i tıklayın.
Bu noktada, belirttiğiniz banka hesabına küçük bir test ödemesi tutarını yatırma işlemini başlatırız. Ödeme yapılıp yapılmadığını görmek için banka hesabınızı 4-10 gün içinde kontrol edin.
Bankanızın bulunduğu ülkeye bağlı olarak ödeme aşağıdaki etiketlerden birini içerir:

AFS RE GOOGLE
AFS RE GOOGLE ADSENSE
ARVATO FINANCE SERVICES LIMITED
BFS FINANCE LTD

hocam o küçük mebla 22 nisandan once yatmıstı onayladım herseyı yani hazırdı adsensem şimdi yeni banka ekle diyip tekrar kucuk mebla gonderecek mı bankaya adsense ? sonrasında eski bankayı mı silim yani tekrardan tam anlamadım

Arkadaşlar az önce Akbank'a gittik. Operasyon müdürüyle görüştük. Aynı şekilde bize de herhangi bir transfer olmadığı, olsaydı gününde hesaba geçmesi gerektiği söylendi.Google'la 4 farklı banka üzerinden çalıştığımızı, Akbank hariç hepsinin ödemeyi gününde hesaba geçtiğini söyledik. Adsense'nin ödeme makbuzunu da kendilerine gösterdik. Araya 23 Nisan girmesinden dolayı işlem 1 hafta uzamış olabilir dendi bize. Google parayı yatırmışsa ödeme cumaya kadar hesaplara geçer dedi ayrıca. Maalesef cumaya kadar beklemeye devam.

Umarım herkes en kısa sürede ödemesini sorunsuz tahsil eder..

Arkadaşlar az önce Akbank'a gittik. Operasyon müdürüyle görüştük. Aynı şekilde bize de herhangi bir transfer olmadığı, olsaydı gününde hesaba geçmesi gerektiği söylendi.Google'la 4 farklı banka üzerinden çalıştığımızı, Akbank hariç hepsinin ödemeyi gününde hesaba geçtiğini söyledik. Adsense'nin ödeme makbuzunu da kendilerine gösterdik. Araya 23 Nisan girmesinden dolayı işlem 1 hafta uzamış olabilir dendi bize. Google parayı yatırmışsa ödeme cumaya kadar hesaplara geçer dedi ayrıca. Maalesef cumaya kadar beklemeye devam.

sagol hocam bilgilendirdigin için beklicez o zaman artık yapacak bişey yok.

hocam adama eksik bilgi vermeyin iş bankasıda yatmadı. diğer sitelerden baktım orda da yatmayan bankalar var ama genel olarak iş bankası ve akbank yatmamış. ayrıca bilgilendirme için cok sağol....

---------- Spam Engelliyici 16:50 ---------- Önceki Mesaj 16:47 ----------

EFT'nin şu anda sınırlı sayıda ülkede sunulduğunu lütfen unutmayın. EFT'yi ödeme yönteminiz olarak seçmek için lütfen aşağıdaki adımları uygulayın:

www.google.com/adsense adresinden hesabınızda oturum açın.
Ana Sayfa sekmesinin altında, "Hesap Ayarları"nı seçin ve "Ödeme Ayarları" bölümüne gidin.
"Ödeme yöntemini düzenle"yi tıklayın.
Elektronik Fon Transferi'nin altında, "Yeni bir banka hesabı ekleyin" radyo düğmesini seçin ve "Devam et"i tıklayın.
İstenen banka hesap bilgilerini girin. Gerekli bilgilerle ilgili ayrıntıları hesap sayfanızda görebilirsiniz. Emin değilseniz, bu bilgileri almak için lütfen bankanızla iletişim kurun. Bu bilgileri girmeyi tamamladıktan sonra, "Değişiklikleri Kaydet"i tıklayın.
Bu noktada, belirttiğiniz banka hesabına küçük bir test ödemesi tutarını yatırma işlemini başlatırız. Ödeme yapılıp yapılmadığını görmek için banka hesabınızı 4-10 gün içinde kontrol edin.
Bankanızın bulunduğu ülkeye bağlı olarak ödeme aşağıdaki etiketlerden birini içerir:

AFS RE GOOGLE
AFS RE GOOGLE ADSENSE
ARVATO FINANCE SERVICES LIMITED
BFS FINANCE LTD
ee hocam bu nasıl iş o zaman daha önceki aylarda ödemeler nasıl yattı?

Biraz da psikolojik baskı yaratmak adına o ifadeyi kullandık hocam biliyorum diğer bankalarda da sorun olduğunu. :)

Bu arada, Adsense'nin bize gönderdiği makbuz takip için yetersizmiş. Üzerinde Swift kodu olan bir belge gerekiyormuş bankanın ödemenin nerde olduğunu görebilmesi için.

Arkadaşalr benim 2 adsensem akbank birtanesi 22 nisan da geldi ödemesi, fakat diğeri gelmedi.

Benim şahsi fikrim hesap kesim saatleri ile alakalı olabilir ve araya bayram girmesi nedeni ile işlemin Türkiye bankaları na düşmediğini düşünüyorum. en azından belki bankaları ay sonunda hesaplarını kontrol ederler inşallah orada görürler ve işlemi onaylarlar kısmetse..

Biraz da psikolojik baskı yaratmak adına o ifadeyi kullandık hocam biliyorum diğer bankalarda da sorun olduğunu. :)

Bu arada, Adsense'nin bize gönderdiği makbuz takip için yetersizmiş. Üzerinde Swift kodu olan bir belge gerekiyormuş bankanın ödemenin nerde olduğunu görebilmesi için.

iyi yapmışsın hocam baskı iydir :D :D aynen adsens makuzu bi işe yaramıyormuş. ayrıca diğer sitede konu actım link vermek yasak mı bilmiyorum. isteyen olursa özelden link atarım. ama daha cevap gelmedi :(

Arkadaşalr benim 2 adsensem akbank birtanesi 22 nisan da geldi ödemesi, fakat diğeri gelmedi.

Benim şahsi fikrim hesap kesim saatleri ile alakalı olabilir ve araya bayram girmesi nedeni ile işlemin Türkiye bankaları na düşmediğini düşünüyorum. en azından belki bankaları ay sonunda hesaplarını kontrol ederler inşallah orada görürler ve işlemi onaylarlar kısmetse..

aynı dertten muzdaribiz şimdi aklıma geldi bu konuya girmek. Akbank para yok diyor..

---------- Spam Engelliyici 15:34 ---------- Önceki Mesaj 15:31 ----------

İYi iyi sevindim sadece ben değilmişim o zaman 23 Nisandan ötürü veya başka bir nedenden dolayı paranın yurt dışından gelmesi gecikti yada onlar Türkiye Bayiisine ödemeyi yaptılar adamlar bahaneyle parayı kullanıyor. 1 gün kullansalar parayı (eskiden gecelik repodan deli kar ediliyordu :) ) ne kadar kazanç sağlarlar İyi ya gelir para sıkıntı yapmaya gerek yok

Cuma'ya kadar bekleyelim. Tahsil edemezsek aynı taslak üzerinden Akbank Genel Merkez'e birer tane dilekçe göndeririz. Farkındalık yaratmış oluruz :)

Cumayı beklemeden göndermeye başlayın bir arkadaşımın bu sebeple parası uçtu gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri