Dantem yukarıdaki mesajı almak için hangi mail adresine attın çünkü bende attım aşağıdaki adreslere sadece otomatik cevap geldi. Yardımcı olur musun?
[email protected],
[email protected]
[email protected] adresine mesaj attım oradan geldi cevap
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dantem yukarıdaki mesajı almak için hangi mail adresine attın çünkü bende attım aşağıdaki adreslere sadece otomatik cevap geldi. Yardımcı olur musun?
[email protected],
[email protected]
[email protected] adresine mesaj attım oradan geldi cevap
Bende mail attım şuan otomatik cevap geldi. Sanırım başka mail atmıyorum değil mi? 1 kaç gün sonra yetkili kişi dönecek herhalde yanlış anlamadım dimi?
ben salı gününü bekliyeceğim ve param banka hesabıma yatmadı diye başvuracağım olumlu birşey olursa buradan paylaşacağım...
Yarın yazalım hocam yarın tam 10 gün oluyor yarın yazalım gönderelim. Salı cok geç?
kesinlikle katılıyorum ak ve iş den uzak durmalıyız. bende işle çalışmayacağım artık. yarında formu doldurup göndereceğim. . .evet hatta adsensede gün sonu yaptınan bile gönderebiliriz sanırım, formu araştırıyorum bazı arkadaşlarımızın otomatik ödemeye bile alınmamış.. Şimdi düşünüyorum onların hesapları inceleniyor ok ( anlıyorum )
Fakat bizlerin ki ödeme ye alındı hatta paranızı göderdik dediler.. Nerede bu paralar gerçekten çok merak ediyorum... bu saatten sonra akbank ile kesinlikle çalışmıyacağım tüm hesaplarımı da kapatıp azad edeceğim AKBANK' mııı bana uzak olsunnnn
evet mail attım googleye yapıkredi bankası googleden gelen mesaj
Geçerli bir ödeme şekli yok yeni bir ödeme yöntemi belirleyin gibi
---------- Spam Engelliyici 07:20 ---------- Önceki Mesaj 07:19 ----------
[email protected] bu adrese mail attım durumu izah şekilde dün inceleme mesajı geldi bugünde para adsense hesabıma iade edildi
kesinlikle katılıyorum ak ve iş den uzak durmalıyız. bende işle çalışmayacağım artık. yarında formu doldurup göndereceğim. . .
ha hocam sen mail attın mı?
hocam sıkıntı olmayacaksa mail adresiyle beraber attığınız maili paylaşabilir misiniz? o taslağı kullanalım bizde.
konuya: 4/22/2015 payment
mail attığım adres : [email protected]
akşam sat 22:00 gibi atın niye diyeceksiniz çoğu arkadaş otomatik cevap geldiğinden bahsediyor. ben o saatte atım otomatik cevap gelmedi
Dear Sir/Madam
The payment that shown on the page for March 22 had not reached to my bank account yet. Do I need to change my bank account or something else? If you research about my complain and send me feedback, I will be grateful.
Best Regards
İsminiz
konuya: 4/22/2015 payment
akşam sat 22:00 gibi atın niye diyeceksiniz çoğu arkadaş otomatik cevap geldiğinden bahsediyor. ben o saatte atım otomatik cevap gelmedi
Dear Sir/Madam
The payment that shown on the page for March 22 had not reached to my bank account yet. Do I need to change my bank account or something else? If you research about my complain and send me feedback, I will be grateful.
Best Regards
İsminiz
otomatik geldi bana nedenseşuan attım ben otomatik cevap gelmedi
olmadı resimdantem
otomatik geldi bana nedense
şuan tekrar attım hiç birşey gelmediolmadı resim
---------- Spam Engelliyici 17:57 ---------- Önceki Mesaj 16:06 ----------
tekrar denedin mi hocam? hep otomatik cevap mı geliyor?
Hocam ingilizcem yok mail ingilizce olmak zorunda mi?konuya: 4/22/2015 payment
Dear Sir/Madam
Best Regards
İsminiz
maillere attığımız mesaj sonucu gelen cevap
Merhaba .....,
E-postanız için teşekkür ederiz.
Havale ödemeniz hakkında bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorunla ilgili daha fazla bilgi edinmek için ödeme ekibimize başvurduk. Yeni bir bilgi edindiğimizde e-posta üzerinden sizinle iletişime geçilecektir. Sorun giderme sürecinde bankanız ile iletişime geçmemiz gerekeceğinden, bu sürecin 1-3 hafta kadar sürebileceğini lütfen unutmayın.
Anlayışınız için teşekkür ederiz. Bu süre zarfında size yardımcı olabileceğimiz herhangi bir konu olursa veya sorunla ilgili yeni bir bilgi edinirseniz, bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Max
Google AdSense Ekibi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.