Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben de yok hocam herhangi bir gelişme![]()
Cok saol hocam bi deniyimhttps://support.google.com/adsense/contact/wire_transfer_not_received bu formu doldur hocam belki olur bide mail at yine . . .![]()
Cok saol hocam bi deniyim![]()
yok ama daha etkili oluyor bence, benimde yok forumda bir kardeşimiz çevirdi sağolsun nickini unuttumHocam ingilizcem yok mail ingilizce olmak zorunda mi?
kesinleşen hesapta sonradan pini onayladığımızda para hesaba kaç günde geçiyor bilen var mı?
parayı iade ettiler arkadaşlar yeni hesap numarası girip bir kaç güne yeniden ihraç edilecekmiş
Hocam formu mu doldurmuştun yoksa mail mi attın? Mail attıysan hangi adrese attın? Bir de hangi bankaydı?
Hocam formu mu doldurmuştun yoksa mail mi attın? Mail attıysan hangi adrese attın? Bir de hangi bankaydı?
Merhaba,
E-postanız için teşekkür ederiz.
Google AdSense EFT test ödemeniz ile ilgili e-postanızı aldık. Maalesef, EFT ödemelerimizi seçtiğiniz banka hesabına şu anda yapamadığımızı fark ettik. Bankacılık sektörünün yapısı gereği, banka havaleleri hakkında aldığımız bilgiler sınırlıdır. Bu nedenle, size söz konusu sorunla ilgili daha fazla ayrıntı veremiyoruz.
Yine de EFT'yi kullanmak isterseniz, başka bir banka hesabı girmeyi deneyebilirsiniz. Alternatif olarak, ödemeleri çekle almaya da devam edebilirsiniz.
Bu durumun neden olabileceği aksaklıklar için özür dileriz.
Başka sorularınız varsa veya bize ulaşmak isterseniz, AdSense Yardım Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz: https://www.google.com/adsense/support/?hl=tr.
Saygılarımızla,
Max
Böle cevap geldi ne alaka test ödemesi ya .s
---------- Spam Engelliyici 17:45 ---------- Önceki Mesaj 16:42 ----------
Tarafınıza ödeme yapılmasını sağlamamıza yardımcı olun.
Google'dan merhaba,
01.May.2015 tarihinde Google AdSense hesabınıza gönderdiğimiz ödeme başarısız oldu.
Ödeme ayrıntılarınızı kontrol edin ve herhangi bir sorun olmaması için ödeme sağlayıcınızla iletişime geçin. Ödeme ayarlarınızı nasıl güncelleyebileceğiniz aşağıda açıklanmıştır:
AdSense hesabınızda oturum açın.
Herhangi bir sekmenin sağ üst köşesindeki dişli simgesini tıklayıp açılır listeden "Ödemeler"i seçin.
Soldaki bölmeden Ödeme ayarları'nı seçin.
Ödeme şekli bilgilerinizi güncelleyin.
İnternet'te görüşmek üzere,
Google Faturalandırma Ekibi
bukezde böle bir maiil geldi ama banka hesaplarını sildim diye yenisini ekleyemiyorum napmam lazım
Hocam benim ödemede iptal oldu. İstersen skype den yardımcı olabilirim. Bende mail attım
---------- Spam Engelliyici 21:25 ---------- Önceki Mesaj 21:14 ----------
hocam bu test ödemesi mi? yoksa kesinleşen ödeme mi?
Hocam benim ödemede iptal oldu. İstersen skype den yardımcı olabilirim. Bende mail attım
---------- Spam Engelliyici 21:25 ---------- Önceki Mesaj 21:14 ----------
hocam bu test ödemesi mi? yoksa kesinleşen ödeme mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.