2015 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler ödemeler hakkında bi gelişme var mı? para iadesi falan olan var mı?

kesinleşen hesapta sonradan pini onayladığımızda para hesaba kaç günde geçiyor bilen var mı?

Merhaba,

E-postanız için teşekkür ederiz.
Google AdSense EFT test ödemeniz ile ilgili e-postanızı aldık. Maalesef, EFT ödemelerimizi seçtiğiniz banka hesabına şu anda yapamadığımızı fark ettik. Bankacılık sektörünün yapısı gereği, banka havaleleri hakkında aldığımız bilgiler sınırlıdır. Bu nedenle, size söz konusu sorunla ilgili daha fazla ayrıntı veremiyoruz.

Yine de EFT'yi kullanmak isterseniz, başka bir banka hesabı girmeyi deneyebilirsiniz. Alternatif olarak, ödemeleri çekle almaya da devam edebilirsiniz.

Bu durumun neden olabileceği aksaklıklar için özür dileriz.

Başka sorularınız varsa veya bize ulaşmak isterseniz, AdSense Yardım Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz: https://www.google.com/adsense/support/?hl=tr.

Saygılarımızla,
Max

Böle cevap geldi ne alaka test ödemesi ya .s

---------- Spam Engelliyici 17:45 ---------- Önceki Mesaj 16:42 ----------

Tarafınıza ödeme yapılmasını sağlamamıza yardımcı olun.

Google'dan merhaba,

01.May.2015 tarihinde Google AdSense hesabınıza gönderdiğimiz ödeme başarısız oldu.

Ödeme ayrıntılarınızı kontrol edin ve herhangi bir sorun olmaması için ödeme sağlayıcınızla iletişime geçin. Ödeme ayarlarınızı nasıl güncelleyebileceğiniz aşağıda açıklanmıştır:
AdSense hesabınızda oturum açın.
Herhangi bir sekmenin sağ üst köşesindeki dişli simgesini tıklayıp açılır listeden "Ödemeler"i seçin.
Soldaki bölmeden Ödeme ayarları'nı seçin.
Ödeme şekli bilgilerinizi güncelleyin.
İnternet'te görüşmek üzere,
Google Faturalandırma Ekibi

bukezde böle bir maiil geldi ama banka hesaplarını sildim diye yenisini ekleyemiyorum napmam lazım

Hocam formu mu doldurmuştun yoksa mail mi attın? Mail attıysan hangi adrese attın? Bir de hangi bankaydı?

Hocam benim ödemede iptal oldu. İstersen skype den yardımcı olabilirim. Bende mail attım

---------- Spam Engelliyici 21:25 ---------- Önceki Mesaj 21:14 ----------

Merhaba,

E-postanız için teşekkür ederiz.
Google AdSense EFT test ödemeniz ile ilgili e-postanızı aldık. Maalesef, EFT ödemelerimizi seçtiğiniz banka hesabına şu anda yapamadığımızı fark ettik. Bankacılık sektörünün yapısı gereği, banka havaleleri hakkında aldığımız bilgiler sınırlıdır. Bu nedenle, size söz konusu sorunla ilgili daha fazla ayrıntı veremiyoruz.

Yine de EFT'yi kullanmak isterseniz, başka bir banka hesabı girmeyi deneyebilirsiniz. Alternatif olarak, ödemeleri çekle almaya da devam edebilirsiniz.

Bu durumun neden olabileceği aksaklıklar için özür dileriz.

Başka sorularınız varsa veya bize ulaşmak isterseniz, AdSense Yardım Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz: https://www.google.com/adsense/support/?hl=tr.

Saygılarımızla,
Max

Böle cevap geldi ne alaka test ödemesi ya .s

---------- Spam Engelliyici 17:45 ---------- Önceki Mesaj 16:42 ----------

Tarafınıza ödeme yapılmasını sağlamamıza yardımcı olun.

Google'dan merhaba,

01.May.2015 tarihinde Google AdSense hesabınıza gönderdiğimiz ödeme başarısız oldu.

Ödeme ayrıntılarınızı kontrol edin ve herhangi bir sorun olmaması için ödeme sağlayıcınızla iletişime geçin. Ödeme ayarlarınızı nasıl güncelleyebileceğiniz aşağıda açıklanmıştır:
AdSense hesabınızda oturum açın.
Herhangi bir sekmenin sağ üst köşesindeki dişli simgesini tıklayıp açılır listeden "Ödemeler"i seçin.
Soldaki bölmeden Ödeme ayarları'nı seçin.
Ödeme şekli bilgilerinizi güncelleyin.
İnternet'te görüşmek üzere,
Google Faturalandırma Ekibi

bukezde böle bir maiil geldi ama banka hesaplarını sildim diye yenisini ekleyemiyorum napmam lazım

hocam bu test ödemesi mi? yoksa kesinleşen ödeme mi?

Hocam benim ödemede iptal oldu. İstersen skype den yardımcı olabilirim. Bende mail attım

test ödemesi yazıyor ama ben mail attım bir daha test ödemesi değil kesinleşmiş ödemem hesaba gelmedi filan dedim sonra iade oldu para

benimde işleme girdi para yollandı gözüküyor fakat akbanka gelmedi para 1 haftadır soruyorum gelen giden yok. acaba para işleme girmedimi adsense nin işi bttimi? öyleyse boşuna eklemeyeyim hiç buna kanal felan..

5 haneydi bide ödeme. siz ne yaptınız arkadaşlar? varmı bir gelişme?

benim ödeme iptal olmadı, mail attım 2 kere, ilkinde otomatik yanıt geldi bi daha bişey gelmedi hocam. iki maile de attım

Formu doldurdum googledan otomatik msj geldi, odeme ayrintilarinizi belirterek yanitlayin diyor. Odeme ayrintisi dedigi nedir?

Sayın Kullanıcımız,

Banka havalesi ödemenizle ilgili olarak bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Banka havalesi ile gönderilen ödemeler, bankanıza genellikle üç iş günü içerisinde ulaşır. Para bankanıza ulaştıktan sonra, bu paranın hesabınızda kullanılabilir duruma gelmesi için birkaç iş günü daha geçmesi gerekebilir. Daha spesifik bir ödeme zaman çizelgesi için lütfen bankanızla iletişime geçin.

Banka havalesi ödemenizin başarısız olmasının birkaç nedeni olabilir. Aşağıda, bu nedenlerden bazılarının ayrıntılı açıklaması sunulmuştur:

Hesabınızda belirtilen banka hesap ayrıntılarının, bankanızda kayıtlı banka hesap ayrıntıları ile tam olarak eşleşmemesi.
Uluslararası Banka Hesap Numarası (IBAN), Banka Tanımlama Kodu (BIC) veya SWIFT numarası gibi banka hesap numarası veya banka kodlarının yanlış girilmiş olması (gerekli bilgiler ülkeden ülkeye farklılık gösterir).
Ödemenin işlenebilmesi için bankanız tarafından gerekli görülmesine rağmen, aracı banka ayrıntılarının belirtilmemiş olması (bu ayrıntıları belirtmenizin gerekip gerekmediğini öğrenmek için lütfen bankanızla iletişime geçin).

Banka havalesi ödemenizin başarısız olmasının diğer olası nedenleri için lütfen buraya göz atın.

Ödemenizin durumunu gözden geçirmek için bankanızla iletişime geçmenizi öneririz. Daha sonra, banka havalesi ödemenizi hâlâ alamamış olmanız durumunda, ödeme ayrıntılarınızı belirterek lütfen bu e-postayı yanıtlayın.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri