Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Akbank ödeme bekleyen arkadaşlar, ilk ödemeniz mi? Daha önce gününde ödeme aldınız mı?
3 kez aldım daha önce.Ama hep aynı şeyi yaptılar.Saat 17:30 civarı hesaba geçtiler.Mesai bitimi yani
Gelecek rakam 2xx TL ama yine de özlenıyor beklenıyor işte
Akbank hep 17.30 da mı gecıyor hocam?
Her öğün makarna mı yiyosun hocam?200 tl e 2 ay nasıl geçiniyorsun2xx Tl azmı yahu.10 kuruş bile 10 kuruştur.Ben 2xx tlye misal 2 aylık gıda giderimi karşılarım.
3 kez aldım daha önce.Ama hep aynı şeyi yaptılar.Saat 17:30 civarı hesaba geçtiler.Mesai bitimi yani
Her öğün makarna mı yiyosun hocam?200 tl e 2 ay nasıl geçiniyorsun![]()
2xx Tl azmı yahu.10 kuruş bile 10 kuruştur.Ben 2xx tlye misal 2 aylık gıda giderimi karşılarım.
Yatmayan arkaslar bankayi arayip biraz sovsun 3 aydir test ediyorum 3 aydir her bankayi arayip sitem ettigim de para 30dk icinde yatti muhtemelen parayi isletiyorlar
iş bankasında da sıkıntı var hacıAkbank dışında sorun yaşayan var mı? Genel olarak akbank ödemelerinde sıkıntı var gibi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.